Wauw!! Wat we nu in de mailbox tegenkwamen: super vrolijke, mooie schalen van Zak!Designs. Ons hart is veroverd!
Het Amerikaanse Zak!designs brengt deze zomer kleur in de keuken met vrolijke designs geïnspireerd op natuur en alledaagse ingrediënten die in de keuken worden gebruikt. Het ziet er niet alleen prachtig zomers uit, maar de schalen zijn ook super praktisch.

De collectie is gemaakt van hoogwaardig plastic waardoor de schalen multifunctioneel zijn en ook zeer geschikt zijn voor een barbecue in de tuin of om mee te nemen tijdens een picknick.

We laten je de nieuwe ontwerpen van Zak!Designs graag even zien:

Onion Bowl

Deze Onion-saladeschaal is ideaal om een salade te serveren en geeft een vrolijke toon aan een mooi gedekte tafel. De schalen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: goud, muscat, rye en in drie maten: 25cm (€19,80), 18cm (€10,90) en 10 cm (€3,95). De kleinste kan perfect gebruikt worden om bijvoorbeeld een dressing in te serveren. De schalen zijn gemaakt van 100% Melamine en zijn geschikt voor de vaatwasser.

Zak!Designs

 

Lotus schalen

Deze schalen worden geleverd in een vierdelige set en zijn multifunctioneel inzetbaar. Het onderste gedeelte kan als bord of schaal worden gebruikt, de drie losse schalen maken een feestelijke tafel helemaal af als brood-, salade- of bijvoorbeeld sausschaal. De schalen zijn gemaakt van 100% Melamine, geschikt voor de vaatwasser en verkrijgbaar vanaf €32,40.

Zak!Designs

 

 

Rozen schalen

Fleur je tafel letterlijk op met deze vrolijke vierdelige set. De breed inzetbare schalen-set is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, ook is er een bijpassend vergiet verkrijgbaar. De schalen zijn gemaakt van 100% Melamine, zijn warmte bestendig van -20°C tot 120°C, geschikt voor de vaatwasser en verkrijgbaar vanaf €31,90.

Zak!Designs

Hoe vrolijk is dit?

Zak!Designs brengt een regenboog aan keukengerei, gemaakt van hoog kwaliteit glas, plastic, porselein en andere selecte materialen, geschikt voor elk huishouden! Dit lijkt een beetje op reclamepraat, maar geloof ons: we zijn oprecht fan. We proberen hier niks te verkopen of iets dergelijks. Zak!Designs komt elke twee jaar met een nieuwe collectie. De een nog verrassender dan de ander.

Zelf omschrijven ze zich als leuk, iconisch en functioneel. Wij omschrijven het in het vervolg als: must haaaaaave this! Zeg nou zelf: het ziet er toch super vrolijk en gezellig uit?


Voor meer informatie (of om te bestellen, natuurlijk) kijk je op de website van Zak!Designs. Daar staan nog veel meer blije producten op.
© foto’s: Zak!Designs / Pitch PR.

 

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.