Lentesalades en zomerse barbecues zijn fantastisch, maar het beste jaargetij om te vreten is toch wel het najaar. Niet in de laatste plaats vanwege alle feestdagen. Sinterklaas en kerst vieren we al lang natuurlijk, maar de laatste jaren komt daar Halloween ook nog eens bij en hier en daar zelfs Thanksgiving. En niet alleen de feestdagen krijgen uitbreiding, ook het assortiment van de supermarkt wordt steeds groter. Hier zijn wat nieuwkomers, en oude favorieten in een nieuw jasje!

Gevulde speculaas… Om af te bakken!

gevulde-speculaas

bron: ah.nl

Verkrijgbaar bij: Albert Heijn
Prijs: €3,49

Wat is beter dan gevulde speculaas? Jep, warme gevulde speculaas! Dat dachten ze bij de Albert Heijn althans, en er is dan ook een bak gevulde speculaas te koop die je nog even een paar minuten in de oven moet schuiven. Niet alleen heerlijk om te eten, ook je huis ruikt lekker. We kijken alvast uit naar de afbakstroopwafels, zodat we die niet meer op ons kopje hete koffie hoeven te balanceren.

Witte pepernoten

De bolletje kruidnoten zijn verkrijgbaar bij o.a. Dirk, Hoogvliet en Spar
De Favorina kruidnoten zijn verkrijgbaar bij Lidl. Prijs: €1,49

Ja, ze zijn er eindelijk! Wij, het volk, hebben eindelijk iets bereikt door onze krachten te bundelen via social media… Witte chocoladenoten in één zakje! Ik moet eerlijk toegeven dat dit redelijk overschat is. Ik snap nu waarom de pure en melk-pepernoten er altijd bij zaten: die zorgen voor balans. Nu ben ik gewoon met twee handjes al misselijk. En voor de zuurpruimen onder ons: ook de pure chocoladepepernoten zitten apart in een zakje. Hoera voor social media!

Ben&Jerry’s One Sweet World

Wouw. #benandjerrys #onesweetworld #love

A photo posted by Luie Mama (@luiemama) on Nov 11, 2016 at 11:20am PST

Verkrijgbaar bij: de meeste supermarkten, o.a. Albert Heijn
Prijs: €5,25

Ik zag deze voorbij komen op internet en was direct enthousiast. Tot mijn grote vreugd was hij gewoon te koop bij Albert Heijn! Ik vrees dat Cookie Dough en Cinnamon Buns er nog een concurrent bij krijgen…

Luxe chocoladepasta van Delicieux

pasta

bron: lidl.nl

Verkrijgbaar bij: Lidl
Prijs: €1,39

Deze is niet nieuw, maar ik word er ieder jaar wel heel bij van. Vooral de versie met hazelnootstukjes, het is net alsof je bonbonvulling op je boterham smeert. En niet alleen de inhoud is lekker, de glaasjes kunnen worden hergebruikt als (whisky-)glazen.

 

Genoeg te snoepen dus. Eet smakelijk, die gezonde onzin komt in januari wel weer!

Over de auteur

Koopt alleen blauwe dingen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.