Ik ontmoette Tindermatch T op een zonnige zomerdag. Volgens mij heb ik nog nooit zo’n bezwete kont gehad als die middag. Dat kwam natuurlijk niet alleen door het warme weer, maar met name door de gedachte dat ik gezellig moest doen met een volstrekt onbekend persoon. Ik kon het niet langer uitstellen (we waren inmiddels 3oo maanden verder) en ik kon niet op het laatste moment afhaken, want dat zou hetzelfde zijn als uitstellen; het moest er een keer van komen.

Inmiddels weet ik dat er een Amerikaans woord bestaat voor een bezwete, kleffe, natte, jeukerige, vieze kont: swamp ass. Ik had dus swamp ass. Het is overigens niet zo dat ik nog een extra woord nodig had om een bezwete kont te definiëren. Dit is louter een manier om er langer omheen te draaien en eigenlijk niet zo veel te hoeven vertellen. Swamp ass wordt voornamelijk voor de natte, bezwete kont van mannen gebruikt, maarja… nerveus voor date

Zal ik een geheimpje vertellen?

Vrouwen hebben ook swamp ass. Niet zozeer na heftige inspanning of als het heel erg warm is buiten, maar gewoon als ze zenuwachtig zijn. En ik ben regelmatig heel erg zenuwachtig. Eigenlijk wel een paar keer per dag, maar ik loop niet de hele dag met swamp ass. Zo moet je dat niet zien.

Swamp ass komt alleen maar in de heftigste situaties opzetten, zoals: een Tinderdate. De date met Tindermatch T was iets waar ik werkelijk al maanden tegenop zag. Ik ben eigenlijk nooit bang dat het niet zal klikken met iemand, omdat ik meestal heel goed kan doen alsof er een enorme klik is. Dat raad ik iedereen overigens ten strengste af: het brengt je enorm veel problemen.

Ik ben bang voor andere dingen

Als ik met iemand afspreek die ik ken via zo’n app, dan schrik ik van alle lelijke mannen die mijn richting op komen lopen. Mijn grootste angst is dat er iemand aan komt lopen met wie ik super leuk contact heb, maar die enorm foute kleding draagt.

Dat is heel erg oppervlakkig, daar ben ik me bewust van, maar ik kan er helemaal niets aan doen! Er hoeft maar één dingetje te zijn waardoor ik denk: oh jee. En dan is het al helemaal mis! Wat ik onder foute kleding versta, moet waarschijnlijk even goed gedefinieerd worden.

deal breakers voor vrouwen, afknappers, tinder

De foute kleding bestaat niet uit gewaden of iets dergelijks. Dat vind ik dan vaak nog beter dan iemand die hip probeert te zijn, maar daardoor juist een enorm knullige uitstraling krijgt. En al helemáál als iemand dan op zo’n manier loopt alsof het normaal is om in die hippe kleren rond te lopen. Werkelijk. Afschuwelijk. Mannen moeten daarmee ophouden en gewoon een toga ofzo aantrekken. Daar doen ze meer mensen een plezier mee.

Je voelt hem al aankomen hé?

Ik durf het bijna niet te zeggen. Ik ben heul bang dat Tindermatch T dit leest. Dat is ook één van de redenen dat ik dit verhaal zo lang heb uitgesteld, want inmiddels zijn we al weken verder. Het is niet zo dat ik digitaal onvindbaar ben, maar ik hoop dat meneer, door zijn baan, te druk is om zich bezig te houden met wat ik allemaal wel en niet schrijf. Ik hoop dat hij weer in het buitenland zit als dit artikel gepubliceerd wordt (en de maand daarna).

Nee maar jongens: hij droeg echt een foute broek. En ik dacht dat het misschien een kleine misser was, maar later heb ik overige broeken van hem mogen aanschouwen en deze man is ”de man van de foute broek”. Zo gaan we hem vanaf nu af aan dan ook noemen.

Afknapper? 

Behoorlijk! Maar ik heb me er overheen gezet en gewoon niet naar zijn broek en slippers gekeken. Daarnaast mag ik over de eerste date outfit geen uitspraken doen, want ik droeg een verkreukeld overhemd, een strakke crop top en een broek met gaten.afknappers eerste date

Dit was overigens alleen maar omdat ik niet had verwacht dat die date daadwerkelijk zou gaan gebeuren. Ik kan me namelijk ook wel fatsoenlijk kleden. Toen hij ineens voor me stond, verslikte ik me tien keer in mijn Spa Rood.

Maar ik mag niet klagen

Ik had verwacht om na een kopje koffie weer weg te kunnen, maar zo liep het niet helemaal. Tijdens het kopje koffie deed ik raar, want zo ben ik. Ik ratelde maar door. Er zat geen stop op, maar dat komt omdat ik niet tegen stiltes kan. Het verbaasde me dat hij het trok en zelfs om me moest lachen. Daarnaast won ik met gemak elke discussie van hem (state the obvious) en na één drankje op het ene terras, gingen we door naar het andere terras.

Twee wijntjes verder dacht ik dat het wel klaar was en dat hij wel genoeg had van mijn gepraat, maar toen wilde hij me mee uit eten nemen. Tijdens het eten leerde hij me met stokjes eten en dat is nogal wat; ik kan niet eens met mes en vork eten. Daarna dronken we nog meer wijn, waardoor ik alleen maar drukker werd, maar hij me eindelijk een beetje bij kon houden.

Rustige man

Daar hou ik van. Rustige mensen met humor (tussen ons: hij was tot in detail mijn type). Toen we bij het restaurant wegliepen kwam ik erachter dat ”de man van de foute broek” ook last heeft van kleptomanie, net als ik. Hij jatte de kaars van het restaurant en een pen van een willekeurige kroeg. De kaars pronkt nu op mijn tafel, maar ik steek hem niet aan, dat is zonde (ja ja, sentimenteel bla bla).

eerste tinder date

Ik denk, hoewel ik niet op veel dates ben geweest, dat het wel een goede eerste date was. En alsof alles nog niet leuk genoeg was, kreeg ik op de terugweg óók nog de opmerking: ”jij bent een beetje alle smurfen in één.” Ik was eerst wat sceptisch, want wie wil er nou daten met iemand die alle smurfen in één is, maar ja hij heeft wel gelijk… en ik heb het al een beetje verklapt hé…

Het was niet de laatste keer dat ik hem sprak. 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.