Ik voelde me al een week wat nerveus, want de Styletonebox zou weer komen. Het voelt nog iedere maand als een cadeautje aan mezelf en ik ben nog steeds ontzettend tevreden over de kwaliteit van de box.

Regelmatig zijn er merken in te vinden van Hollandse bodem, deze maand is dat Lekkerineenpotje. Lekkerineenpotje is gevestigd in Utrecht en ze maken van alles! Hun Instagramaccount @lekkerineenpotje is zeker het bezoeken waard.

1. 29 Cosmetics Crush Grape Seed Age Protecting Blush €34,95

P5130184

De blush komt in een ontzettend mooie, luxe verpakking. Heel simpel maar heel stijlvol. Ik kreeg een matte, oudroze kleur die heel mooi is als hij heel subtiel aan wordt gebracht. De geur doet me aan mijn oma’s potpourri denken. Ik laat aan jullie of dat een fijne geur is of niet.

2. Manna Kadar Lip Locked Priming Gloss Stain €21,95

P5130189

Ik ben er nog niet helemaal over uit of dit nou zo’n goed product is voor mij. Het is opzich een fijne lipgloss in een mooie kleur, maar aan de randen lijkt hij wat blauw, tenzij ik eerst een foundation op doe. De kleur is heel mooi, maar de consistentie is wat minder. De lipgloss plakt enorm, en dekt niet mooi in één laag. Pas als ik even op een doekje hap, is de kleur wat matter en plakt het product veel minder.

3. Emite – Eyelid Base €29,00

P5130185

Deze primer zit goed, voelt goed en ruikt een beetje naar handzeep. De verpakking ziet er stijlvol uit met zijn matte dop en doorzichtige potje. Als ik een kwastje over het product haal, komt er een veel lichter product onder het bovenste laagje vandaan. Dit vond ik heel opvallend en het gaf me het idee dat dit product al oud is. Op de foto is het goed te zien. Heel jammer, gezien de prijs. De zwarte stipjes zijn stofjes die in mijn kwast zaten.

4: Lekkerineenpotje Lip Scrub Strawberry & Lemon €4,95

P5130190

Van dit product kon ik twee verschillende geuren ontvangen. Namelijk Strawberry & Lemon of Rose & Peppermint. Ik ontving Strawberry & Lemon, een fijne, zachte en lichtzoete geur. De citroen is meer aanwezig dan de aardbei, maar dat maakt het zeker niet minder aantrekkelijk. Bij het ruiken krijg ik gelijk zin in de zomer! Het product zelf bevalt ook goed, het houdt mijn lippen zacht, glanzend en zacht als babybilletjes. Dit product is echt te goedkoop voor zijn kwaliteit, die prijs mag best omhoog.

5. Marsk Angled Brush €12,00

Styletone verstrekte twee verschillende kwasten, namelijk de angled brush en de eyeshadow brush. Ik ontving de angled brush, een stugge maar zachte, platte borstel waarvan de haartjes in een hoek lopen. Ik gebruik zo’n borsteltje best vaak met zwarte oogschaduw vlak boven mijn wimpers. Hiermee worden de wimpers net iets benadrukt. Het borsteltje is nog niet getest, maar hij voelt wel al goed aan op de huid.

Dat was de Styletonebox voor deze maand. Mijn favoriete product is de lipscrub van Lekkerineenpotje. Wat lijkt jou het fijnste product van deze Styletonebox?

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.