Daar zijn we weer! We hebben de Styletonebox van april overgeslagen, maar we zijn weer terug met een leuke box van de maand mei. Deze maand worden we alvast een beetje voorbereid op de zomer die komen gaat.

Inhoud Styletonebox

Deze maand komt de Styletonebox met zes producten in plaats van vijf. Zo vinden we twee kleuren nagellakjes, een pincet, een lipscrub en twee gezichtsmaskertjes.

Styltetone box mei 2017

Nailbuddys

Van het merk Nailbuddys heeft Styletone twee nagellakjes toegevoegd. De flesjes hebben een inhoud van 7ml, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn.

Styletone koos voor een groene kleur met een matte finish en een nude kleur met een glanzende finish. Als je houdt van kleurtjes combineren, dan kan dat met deze twee prima!

Schrik niet als je de flesjes opent. De nagellak heeft een enorm sterke geur, die je nog wel eens hoofdpijn zou kunnen bezorgen.

Styltetone box mei 2017

Deze lakjes kosten €9,-.

DoubleDareSpa

Nog een nieuw merk in de Styletonebox! Dit keer Double Dare Spa, een merk dat ons twee gezichtsmaskers levert die gemaakt zijn in Korea.

Deze maskers zijn gemaakt om achter elkaar te gebruiken. Masker 1 is een Detox masker dat je gezicht reinigt. Masker 2 is een microfiber masker, deze zorgt voor een lekkere voeding voor je huid waardoor je een gezonde, jong uitziende huid krijgt.

We hebben ze nog niet geprobeerd, maar deze maskers lijken ons heerlijk om op een luie zaterdagavond eens te testen!

Styltetone box mei 2017

Je koopt ze normaal voor €6,-. Een prima prijs wat ons betreft.

Styletone

Styletone heeft de smaak weer te pakken en voegt een pincet van eigen merk toe aan deze Styletonebox. De kleurstelling past mooi bij de vijl die in de februari 2016 box zat.

Wat valt er te vertellen over een pincet? Veel, maar we gaan er niet meer woorden aan vuil maken dan nodig. Deze pincet doet waarvoor hij gemaakt is. Pakt de haartjes makkelijk vast en je werkt met gemak je wenkbrauwen bij.

Styltetone box mei 2017

Deze pincet is te koop voor €9,95. Een mooie prijs als je nog op zoek bent naar een goede pincet.

Seraphine Botanicals

Het mooie weer komt steeds vaker, dus wordt het tijd voor vrolijke lipsticks en lipglosses. Omdat het winterweer ook een paar schrale lippen achter kan laten, is er een lipscrub aan deze Styletonebox toegevoegd.

Het heeft een lekker zoet geurtje en je hebt maar weinig product nodig om mooie, zachte lippen te krijgen. Na openen is het nog anderhalf jaar houdbaar, dus dit is een prima product om af en toe je lippen mee te scrubben. Zeker als je fan bent van matte lipsticks, is het aan te raden om dit product één á twee keer in de week te gebruiken. Zo houd je je lippen mooi zacht en staat die matte lipstick nóg mooier.

Dit product is te koop voor €18,-.

Look Essentials

Het laatste product in deze Styletonebox is een koraalrode lipgloss. Een kleur die je echt moet staan, maar verder zijn we zeer tevreden met deze lipgloss!

Hij laat een mooie kleur achter en dekt zonder problemen. Belangrijk is dat hij absoluut niet plakt en zelfs zacht aanvoelt op je lippen, heel fijn! Een nadeel is wel dat hij makkelijk uitsmeert en afgeeft, dus je zult gedurende de dag wel regelmatig moeten checken of de lipgloss nog óp je lippen zit en niet ernaast.

Deze lipgloss is te koop voor €16,-.

Een leuke box deze maand met een paar producten die ons voorbereiden op het mooie weer.

 

Over de auteur

Probeert studenten wat bij te brengen over de Nederlandse taal. Woont samen met vriend, drie honden en een kat. Gaat in 2018 trouwen en heeft alles voor deze dag al jaren uitgestippeld op Pinterest.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.