De Styletonebox van de maand maart is een aantal dagen geleden op mijn deurmat gevallen. Met recht gevallen, want ik ben één van de vele gelukkigen die een kapot artikel heeft ontvangen. Toch mag dat de pret niet drukken, want Styletone heeft hard haar best gedaan om er ook deze maand weer wat moois van te maken.

Inhoud van deze Styletonebox

Deze maand bevat de box producten die je over je hele gezicht kunt gebruiken. Een eyebrow kit, kiss proof lipstick, een zwarte liquid eyeliner, een poeder om als finishing touch over je foundation aan te brengen en (omdat Styletone blijkbaar het toevoegen van kwasten ontdekt heeft en dus vanaf nu iedere maand een toevoegt) een blenderkwast om te gebruiken bij het aanbrengen van oogschaduw.

Bellá Pierre

Te beginnen met het product waarover ik nog het meest verrast was. Een kiss proof lipstick! Welke vrouw wil er nu geen lipstick die niet afgeeft? Zo hebben de mannen geen reden meer om je niet te willen kussen als je lipstick draagt.

Ik ontving de kleur de kleur orchid, een rood-paarse kleur. Ik testte deze lipstick dezelfde avond nog en ik kreeg thuis gelijk de vraag of ik van plan was deze vaker te gaan dragen. Helaas, de kleur werd niet goedgekeurd. Tijdens het aanbrengen had ik het ook nog eens op mijn tanden zitten en dat bleek er niet makkelijk af te gaan. Oké, waterproof is hij dus zeker!

Een aantal minpuntjes van deze lipstick zijn dat hij plakkerig aanvoelt en aan blijft voelen, de kleur niet mooi egaal aanbrengt in één laagje én het is een ramp om hem eraf te poetsen. Dat hij kiss proof is, merk je dan wel. Zelfs met een waterproof make-up reiniger, krijg ik de lipstick er maar lastig af. Kiss proof is leuk, maar dit is wel erg extreem.

Styletonebox maart 2017

De lipstick kost normaal €20,-. Een bedrag dat ik wel voor een goede, kiss proof lipstick over zou hebben, maar aangezien deze zo plakt en zeer lastig te verwijderen is, zou ik hem niet gauw kopen.

LookX

Styletone heeft de smaak te pakken, wederom ontving ik een kwast. Ditmaal een blending brush, wat mij betreft wel een kwast die je echt nodig hebt om een mooie ooglook te maken.

Wat deze kwast zo bijzonder maakt? Nou, niet veel eigenlijk. Hij is zoals een blending brush moet zijn, niet te groot, niet te lange haartjes en lekker zacht. Een voordeel vind ik wel dat deze een iets dikkere steel heeft, dat houdt wat makkelijker vast.

Omdat dit kwastje zo mooi klein is, is hij ook ideaal om highlighter op de kleine plekjes aan te brengen, zoals je ooghoeken.

Styletonebox maart 2017

Hij kost normaal €18,95.

Note

De meeste vrouwen maken een ooglook af met een mooie eyeliner. Styletone voorziet ons deze maand van een liquid eyeliner. Deze werkt niet met een kwastje, maar met een puntige applicator, die ervoor moet zorgen dat je een strakke lijn kan zetten.

Dit lukt mij aardig goed, ondanks dat ik bijna nooit eyeliner draag. De applicator werkt erg fijn, voelt zacht aan en zorgt er inderdaad voor dat je een mooie strakke lijn kunt zetten. Schiet je toch iets uit, dan is het simpel bij te werken zodat het alsnog een goede lijn wordt.

Een nadeel is dat deze eyeliner niet waterproof is, waardoor één veeg langs m’n ooghoek voldoende was om gelijk een streep eyeliner weg te vegen.

Deze eyeliner kost normaal €8,95. Als waterproof geen must is voor je, dan is dit een prima prijs!

City Color

Een aantal boxen terug zat er een contouring palet in van City Color, deze keer krijgen we een wenkbrauwpalet van hetzelfde merk. Het doosje is op dezelfde manier vormgegeven, waardoor je het merk ook snel herkent.

In dit palet zitten drie kleuren wenkbrauwpoeder en een primer die ervoor moet zorgen dat je wenkbrauwen op hun plek blijven gedurende de dag. Het voordeel van drie kleuren is dat je prima kunt mixen en blenden tot je de perfecte kleur hebt voor jouw wenkbrauwen.

Het palet oogt behoorlijk goedkoop. De drie poeders zien er prima uit. De primer is ook makkelijk tegelijk met de poeders te gebruiken, waardoor je niet achteraf hiermee hoeft te smeren. Het kwastje is eigenlijk wel erg zielig. Dikke plastic haartjes, die ervoor zorgen dat beide kanten van het kwastje behoorlijk breed zijn. Als je hele smalle wenkbrauwen hebt, dan is dit kwastje niet fijn om te gebruiken.

Dit palet kost normaal €9,95.

Hikari

Het dramaproduct van deze box is de Hikari pressed silica powder. Bij honderden dames kwam deze in brokstukken aan en zo ook bij mij.

Het product is te gebruiken om je vette neus even af te poederen na het aanbrengen van foundation. Het lijkt wel een beetje op talkpoeder en ik denk dat je wel op moet passen dat je het niet te dik aanbrengt, anders kun je nog wel eens wit uitslaan.

Helaas is deze poeder niet te testen. Na contact op te hebben genomen met Styletone, kreeg ik helaas een vervangend product thuisgestuurd. Een teeth-whitener waar ik niet zo heel tevreden mee ben. Bij de dames die de Hikari poeder wel opnieuw hebben ontvangen, is ook het merendeel weer kapot aangekomen. Een poreus poedertje dus!

Normaal kost deze €15,-. Ik vind het twijfelachtig of ik deze zo zou bestellen, aangezien hij het via de post niet lijkt te overleven.

Conclusie

Weer een leuke box met voor ieder wat wils. De lipstick leek bijna te mooi om waar te zijn en is dit eigenlijk ook wel. De Hikari poeder overleefde het bij de meeste postbodes niet, wat erg jammer is, want ik had hem graag willen testen.

De andere producten zijn een leuke toevoeging aan de make-up voorraad!

 

Over de auteur

Probeert studenten wat bij te brengen over de Nederlandse taal. Woont samen met vriend, drie honden en een kat. Gaat in 2018 trouwen en heeft alles voor deze dag al jaren uitgestippeld op Pinterest.

11 reacties

 1. Marijke

  Als niet beauty liefhebber, word ik door jouw review niet heel enthousiast. Maar de eyeliner zou ik dan wel overwegen. Zeker vanwege het gemak van het aanbrengen. Ik ben daar namelijk ook helemaal niet handig in…..

  Beantwoorden
  • Marit

   Dat kan ik me voorstellen! De reviews van deze boxen worden eerlijk geschreven en zijn niet per se bedoeld om een verkooppraatje te houden 🙂

   Beantwoorden
 2. Daphne

  Heel jammer dat het poeder gebroken aan is gekomen! Jammer dat ze er niet goed op letten of de producten wel tegen brievenbuspost kunnen…

  Beantwoorden
 3. kim

  Ooohhh noooo die poeder!! Wat zonde zeg. Toevallig laatst een filmpje voorbij zien komen op Facebook over pakket bezorgers die letterlijk met alles smijten. ALLES! Bijzonder ook als er op een pakket zou staan “Breekbaar”. En daarna ook nog een ander vervangend product ontvangen, hmm!! Verder zien de items er erg goed uit. Jammer dat het lip product plakt. Dat is voor mij ook een reden om af te haken.

  Beantwoorden
  • Marit

   Echt he. Het is altijd maar hopen dat je spullen heel overkomen!
   De vervangende producten gaven bij meer mensen problemen. Van simpele kwastjes tot teeth whiteners, iedereen kreeg iets anders. Voor de lipstick kun je wel een voedende topcoat van de Hema gebruiken, maar daar gaat hij wel van afgeven. Dat is dan wel weer jammer.

   Beantwoorden
 4. laura

  Wat een goed gevulde box! Zonde zeg dat het Hikari poeder kapot is aangekomen. Maar als dit bij iedereen gebeurd lijkt het me niet echt een stevig product!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.