Het is weer zover! De eerste Styletonebox van 2017 lag gistermiddag op mijn deurmat. Gezien het feit dat Styletone in de verzendbevestiging al verklapte dat de inhoud een waarde van €121,- zou hebben, was ik erg benieuwd!

Tadaa!IMGP1743

Toen ik de box opende, was ik even teleurgesteld om wéér een tube crème van Figs & Rouge te zien. Dit is nu de derde die ik voorbij zie komen. Aangezien ik me sinds een jaar strikt houd aan mijn eigen gezichtsverzorging, ga ik deze dus niet gebruiken.

Verder zit er deze maand een waterproof mascara in, daar ben ik erg blij mee! Verder een lipgloss, een gekleurde stick die je voor wangen en lippen kunt gebruiken, een make-up kwast en een paar kaartjes.

Laten we eens kijken naar de kwaliteit van de producten van deze maand.

Figs & Rouge

We hebben al een aantal crèmes van Figs & Rouge voorbij zien komen. Dit keer koos Styletone voor een nachtcrème en een serum. Ik ontving hiervan de nachtcrème.

Ondanks dat ik hem, zoals hierboven aangegeven, zelf niet ga gebruiken, heb ik hem wel even getest op mijn hand. Het is een zachte, niet al te volle crème. Ideaal dus als je een normale tot gecombineerde huid hebt. Hij is echter vol genoeg om niet als dagcrème door te gaan. Het duurt eventjes voor hij in de huid getrokken is, maar laat geen vettig laagje achter.

De crème hydrateert prima en is met dit winterse weer een ideale oppepper voor je huid.

Een nadeel aan de crème vind ik de sterke geur. In het boekje staat dat het product voor meer dan 80% natuurlijk is, maar het lijkt wel alsof er wat parfum aan toegevoegd is. Ik zou deze crème dan ook om de geur zelf nooit gebruiken.

IMGP1745

Voor een bedrag van €38,- zou je deze nachtcrème of het serum normaal gesproken kopen. Voor dit bedrag kijk ik zelf nog wel even verder.

Seraphine botanicals

Een stick die me op het eerste oog deed denken aan een te brede lipstick. Zo één waarvan je hetzelfde effect krijgt als wanneer je een vierjarige alleen laat met een lipstick.

Deze stick is te gebruiken voor je lippen, maar ook voor je wangen! Ideaal om in je tas te doen voor de momenten waarop je wangen of lippen wel wat kleur kunnen gebruiken. Voor 91% natuurlijk en vol sheaboter, en zonder parabenen en minerale oliën. Geheel veilig dus om te gebruiken!

De naam ‘guava butter’ doet het eer aan door het je te laten denken aan de gelijknamige fruitsoort, de kleur, de geur en de boterachtige structuur. Eenmaal geopend, komt me een zoetige geur tegemoet, dit ruik ik uiteraard wanneer ik de stick onder m’n neus houdt. Wees niet bang, met dit product op je wangen zul je geen wandelend stuk fruit worden.

Het product is inderdaad heel zacht, smeert enorm mooi en makkelijk uit en de kleur is perfect! Een kleur die iedereen kan hebben. En je kan hem zo licht of donker maken als je zelf wilt.

Wel vraag ik me af of het gebruik van dit product goed gaat in combinatie met foundation en een laagje poeder. Ik ben bang dat het dan niet mooi uit te smeren is. Daarom lijkt mij dit product vooral goed te gebruiken wanneer je een offday hebt, maar toch wat kleur in je gezicht wilt.

Op onderstaande foto’s is mijn gezicht eerst zonder de stick te zien en vervolgens zie je hoe er een subtiel kleurtje op mijn wangen zit.

Dit product is voor €21,- te koop. Wat mij betreft een prima bedrag voor dit product.

Emité

Een waterproof mascara die een uitkomst moet zijn voor korte en dunne wimpers. Mijn aandacht is getrokken!

Ik gebruik al jaren een waterproof mascara en ben dan ook blij verrast dat Styletone besloot er een toe te voegen aan deze box. Deze mascara houdt zich prima in een regenbui, maar een duik in het zwembad zal het niet leuk vinden. Ik kan me geen mascara herinneren die zich wel goed houdt hierbij. Ik gebruik al jaren dezelfde, maar deze kruimelt een beetje zodra ik meerdere malen met m’n hoofd onder water ben geweest. Een zwembad is er tenslotte ook niet voor gemaakt om volop opgemaakt rond te lopen.

Op onderstaande foto’s is goed te zien dat mijn wimpers van zichzelf niet erg lang zijn. Een wimperkruller komt er wel aan te pas voor ik mascara gebruik. Op de tweede foto zie je het resultaat na nog maar één laagje mascara. Het borsteltje werkt heel fijn, het spreidt de wimpers goed en geeft inderdaad veel lengte. Op de laatste foto zie je het resultaat na, in totaal, drie dunne laagjes.

Ik ben enorm tevreden met het resultaat! De mascara klontert niet, spreidt en verlengt de wimpers voor een mooie look. Het fijne is dat er bijenwas en castorolie (tegen uitdroging van de huid) aan toe is gevoegd. Zo is het zacht voor je huid én wimpers.

Voor €22,- is deze mascara te koop. Ik ga nog even afwachten hoe hij zich houdt in de regen, maar gezien het feit hij veel huidvriendelijker is dan mijn huidige mascara, vind ik het een overweging waard om deze te blijven gebruiken.

Evelyn IonaIMGP1760

Het een-na-laatste product alweer. Een mooie organische en natuurlijke lipgloss.

De shimmers glimmen je tegemoet in de verpakking, die er overigens vrij simpel uitziet. Ik verwacht gelijk weer een vies, plakkerig goedje waarmee je niemand een kus zou hoeven geven, want dan zit je voor de rest van je leven aan elkaar vastgeplakt.

Niets is minder waar. Eenmaal aangebracht blijkt het helemaal geen plakkerig goedje te zijn. Integendeel, het voelt heel zacht aan op mijn lippen. Na een blik geworpen te hebben op de ingrediëntenlijst, komt hiervoor ook wel de verklaring. De lipgloss zit vol fijne oliën en bijenwas. Een niet plakkende lipgloss die je lippen ook nog eens voedt! Dit merk verdient een prijs!

De kleur is prachtig. Een licht rozig kleurtje, dat je lippen subtiel kleurt. Ik heb van mezelf redelijk getinte lippen, maar deze gloss dekt prima. Wat mij betreft is het de €20,-, die je er normaal voor neertelt, zeker waard!

Bellápierre Cosmetics

Als laatste hebben we dan de fan brush van Bellápierre Cosmetics. Styletone heeft de smaak te pakken met het toevoegen van make-upkwasten aan de boxen.

IMGP1749

Deze kwast komt naar hun idee nog weinig voor bij de meeste vrouwen. Dit terwijl de kwast perfect moet zijn voor het aanbrengen van verschillende dingen. Hij is bedoeld voor het aanbrengen van highlighter of een laagje poeder. Toch is hij ook prima te gebruiken voor blush, bronzer of om je gezicht te contouren.

De kwast voelt zacht aan en is daardoor ook prettig om te gebruiken. Onderaan zijn de haartjes iets stugger, hierdoor kun je eigenlijk heel precies werken.

Dit product kost €20,-.

Conclusie

Al met al een mooie box deze maand. De mascara, lipgloss en stick zal ik zeker blijven gebruiken. Van de tubes crème van Figs & Rouge heb ik inmiddels wel genoeg. Dit merk mag wel met iets nieuws en verrassends komen.

Ik kijk weer uit naar de box van volgende maand!

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.