Welcome to the circus! Styletone verblijdt ons deze maand met producten die ons de laatste winterperiode door moeten helpen. De lente komt meer en meer in zicht.

Inhoud

Ook deze maand is er nog rekening gehouden met regen en sneeuw, door het waterproof oogpotlood van Lord & Berry. Verder ontving ik een hightlighting crème van Emité make-up, een wimperprimer en lipstick van Manna Kader. Voor de tere huidjes onder ons is er deze maand een koffie scrub toegevoegd. Scrubben is niet het eerste dat in me opkomt als ik denk aan koffie, dus ik ben benieuwd naar dit product!

Lord & Berry

Styletone verwent ons deze maand met een waterproof oogpotlood in de kleuren blauw, groen of paars. Ik ontving het blauwe potlood. Een prachtige metallic kleur, die ik helaas niet zo goed vind passen bij mijn bruine ogen. Ik had liever de paarse of groene ontvangen.

Zoals je op de foto kunt zien, is het een mooie donkerblauwe kleur die bij veel dames prachtig zal staan. Styletone geeft nog mee dat dit potlood makkelijk te blenden is met een kwast, zodat je een meer uitgeveegd effect krijgt. Waterproof is hij zeker. Ik heb het potloodstreepje met shampoo moeten verwijderen van mijn hand toen ik onder de douche stond.

Voor €18,- is dit een mooi potlood, zeker als je van de metallic glans houdt.

Emité

Extra contouren aanbrengen in je gezicht is al een aantal jaar een grote trend. Nieuw in make-up land is ‘strobing’. In plaats van dat je delen van je gezicht donkerder maakt, ga je nu delen extra oplichten met een hightlighter.

In dit geval komt Emité met een strobe cream, waarmee je dat beetje glans kunt toevoegen aan je make-up look. Hightlighten deden we al, bijvoorbeeld met het palet uit de decemberbox. Deze crème zorgt voor een meer parelmoerglans, zodat je hem op meer plekken kunt gebruiken dan alleen je jukbeenderen.

Plekken die je met deze crème extra kunt benadrukken zijn de volgende:

  • Je neusbrug;
  • Boven en onder je lippen;
  • Je jukbeenderen

Je kunt deze crème mixen met je foundation en een handige tip is om hem aan te brengen met een make-up sponsje, zodat je hem wat gelijkmatiger aan kan brengen.

Voor €29,- kun je dit potje kopen, zodat je er uit komt te zien als een ware strobing queen.

Manna Kadar

Twee producten van Manna Kadar deze maand, namelijk een lipstick en een wimperprimer.

De lipstick komt in een verpakking waarbij je de lipstick omhoog kunt draaien wanneer nodig. In deze lipstick is een primer toegevoegd, zodat je gegarandeerd langer gekleurd blijven. Daarnaast moet het ervoor zorgen dat het makkelijker aan te brengen is.

Dit aanbrengen heb ik uiteraard even getest! De lipstick is mooi mat en brengt in eerste instantie inderdaad makkelijk aan. Totdat je erachter komt dat hij niet overal mooi dekt en je plekjes wat meer moet bedekken. Dan heeft de lipstick de neiging om af te bladderen, alsof je verf aanbrengt in plaats van lipstick. Op de foto is te zien hoe droog hij lijkt en zo voelt hij ook. Even je lippen over elkaar wrijven, zoals je misschien gewend bent bij lipstick, is er niet bij. Dit zorgt voor kale plekjes op je lippen.

Deze lipstick koop je voor €22,50.

Manna Kadar

Dan de wimperprimer. Deze kan ’s nachts gebruikt worden als een conditioner voor je wimpers en overdag als primer voor je mascara. Het moet je wimpers langer maken en ervoor zorgen dat mascara makkelijker te verwijderen is.

Kun je je de foto’s van de vorige box nog herinneren? Ik ben nog steeds groot fan van de mascara uit deze box en gebruik hem dagelijks. Op de foto’s hieronder is te zien hoe deze mascara eruitziet met daaronder de primer.

Voor mijn gevoel zit er alleen wat verschil in volume van de wimpers, niet per se in de lengte. Mijn wimpers bleven wel wat langer in de aangebrachte krul zitten dan normaal en het verwijderen ging inderdaad makkelijker. Verder merk ik weinig verschil.

Deze primer koop je voor €19,95.

Nacomi

Als laatste een body scrub van Nacomi. Een scrub die 100% vegan is en vooral bestaat uit koffie. Het is dat er arganolie, cacaoboter en zeezout aan toegevoegd is, anders had ik er een lekker kopje koffie van gezet. Wat ruikt dit lekker!

Het schijnt dat je er maar heel weinig van nodig hebt, omdat je anders je hele badkamervloer onder de koffie hebt zitten. Eén voordeel, ik heb van horen zeggen dat koffie je afvoer ontstopt in plaats van verstopt, dus daar hoef je je niet druk om te maken.

Je hebt wel even de tijd nodig voor deze scrub, om het beste effect te krijgen zul je zo’n 5 á 10 minuten de scrub in moeten masseren. Dit is dus gemaakt voor een lome zondagochtend.

Deze scrub koop je voor €5,50.

Conclusie

De titel ‘Welcome to the circus’ snap ik niet helemaal als ik naar de inhoud kijk, maar het is toch wel een leuke box.

Ik ga wel iemand anders blij maken met de lipstick en het oogpotlood, maar de andere producten ga ik zeker nog testen/gebruiken!

 

Over de auteur

Probeert studenten wat bij te brengen over de Nederlandse taal. Woont samen met vriend, drie honden en een kat. Gaat in 2018 trouwen en heeft alles voor deze dag al jaren uitgestippeld op Pinterest.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.