Op 19, 20 en 21 mei 2017 was De Smaak van Deventer. De Smaak van Deventer is een soort foodfestival waarbij restaurants uit Deventer en omgeving een mini-restaurant hebben op het terrein. Bij de restaurants kan je terecht voor (kleine) hapjes. Zo kan je een aantal gerechtjes van een restaurant proberen zonder naar het restaurant zelf te gaan.

De Smaak van Deventer
’T Arsenaal, Boas, Boode, Jackies, Sandton IJsselhotel en Yume waren een aantal van de restaurants die aanwezig waren. Bij de muntenbalie kon je munten kopen die je bij ieder restaurant en bij de bar in kon leveren, wel zo makkelijk. De entree was gratis.

Er was meer te zien dan alleen de restaurantjes en barretjes. Zo was er een uitgebreid muziekprogramma, kon je mee doen met Virtual Reality Dining en voor de kinderen was er ook een hoop te doen. Er hing een fijne ontspannende sfeer en het voelde als een festival.

De Smaak van Deventer

Het leuke en onderscheidende bij dit evenement is dat het echt voor Deventer en omgeving is. Tijdens De Smaak van Deventer heb je de kans om gerechtjes te proeven van restaurants waar je normaal gesproken misschien niet zomaar gaat eten!


Dit was de 4de  editie van De Smaak van Deventer. Voor meer informatie over De Smaak van Deventer kijk op www.desmaakvandeventer.nl

Heb je door dit artikel trek gekregen? Van 16 t/m 18 juni is het foodfestival Smeerum in het Rijsterborgerherpark en van 21 t/m 23 juli is Eten op rolletjes in jhet Worp Plantsoen in Deventer.

 

Over de auteur

Ik denk dat de wereld een speeltuin is.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.