Zoiy. leerde ik kennen op de bloggerborrel van Solobiomooi.20150926_125634

De verpakking is van plastic, behalve de dop, die is van echt hout! Ze hebben een soft touch waardoor het luxe aanvoelt. De vormgeving is simpel, maar stijlvol. Het plantje ero
p maakt het wat speels.

Ik heb met de mensen gepraat die dit product hebben ontwikkeld, en het was echt een heel interessant gesprek. Ze wisten me uitgebreid te vertellen wat er allemaal in Zoiy. zit, waarom het natuurlijk is, maar niet 100%.

En dat wil ik natuurlijk graag delen!

Zoiy. bevat parfum. Het is ontwikkeld voor mensen die graag over willen stappen van chemische producten naar natuurlijke producten. Zelfs de emulgator is natuurlijk, met zijn basis van olijfolie. De producten van Zoiy. bevatten meer dan 98% natuurlijke ingrediënten.

Een van deze ingrediënten is lupine. Lupine is het plantje dat op het potje staat, en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Ook zorgt het dat het collageen in de huid behouden blijft. Collageen is het eiwit dat er voor zorgt dat de huid elastisch blijft. Met de jaren breekt collageen af, waardoor er rimpeltjes ontstaan. Lupine gaat hierom de huidveroudering tegen.

Naast lupine, parfum en de olijf emulgator bevatten de producten van Zoiy.  amandelolie, shea butter, olijfolie, avocado olie, wilde rozen olie, abrikozenpitolie, druivenpitolie en vitamine E. Klinkt goed, toch?

De ingrediënten Zoiy. uniek. Maar wat ik persoonlijk het prettigst vind aan Zoiy. is de geur. Ik ben al weken verkouden waardoor ik niet zo goed ruik (dus ik hoop dat ik het goed heb), maar ik ruik lichtjes rozen, lavendel, en een hele zoete geur die ik niet kan plaatsen. De geur van Zoiy. is totaal niet overheersend, vooral niet in de dagcrème, maar hij is wel aanwezig.

De handcrème trekt ontzettend snel in en je hebt maar heel weinig nodig. Zoiy. is dus ook zuinig in gebruik. Voor mijn stage gebruik ik veel desinfecterende alcohol op mijn handen, waardoor ze ontzettend uitdrogen. Maar als ik thuis kom en deze handcrème gebruik, voelen ze weer zachter dan babybilletjes! Het vieze laagje wat ik ken van de normale handcrème’s heeft Zoiy. gelukkig niet.

De reinigingslotion is heel geschikt voor de gevoelige huid. Hij ruikt hetzelfde als de handcrème, maar dat ruik je pas nadat je het product hebt gebruikt. Hij reinigt mijn gezicht goed, zelfs waterproof mascara gaat er in één keer af! Het product prikt niet in de ogen en laat mijn huidje zacht achter. De reinigingslotion zit in een handige pompflacon. Ik heb net iets minder dan een pompje nodig voor mijn gezicht. Dit product gaat dus lekker lang mee!

De dag- en nachtcrème zijn ook goede producten, vooral in combinatie met elkaar. De dagcrème smeer ik op nadat ik mijn tanden heb gepoetst. Hierna ga ik altijd mijn make-up doen en tegen de tijd dat ik beneden ben is de crème ingetrokken. De nachtcrème is ook voordat ik ga slapen ingetrokken, waardoor ik geen vlekken op mijn kussen krijg. Hierdoor heb ik het gevoel heb dat het product ook echt werkt in plaats van dat et uitgesmeerd raakt over mijn kussen.

Het enige nadeel is dat de crèmes in een potje zitten. Ik vind het fijn om niet iedere dag met mijn handen in een potje te zitten. Het klinkt nu misschien een beetje alsof ik smetvrees heb, maar ik geloof dat een product langer goed blijft als het in een knijpflesje zit.

Al met al is Zoiy. echt aan te raden. Wil je wat luxere producten? Gebruik Zoiy. Wil je over naar natuurlijke producten, maar wil wel geparfumeerde producten? Gebruik Zoiy. En voor mensen met een gevoelige huid, is dit product ook een must have!

Zoiy. is te koop bij SoloBioMooi

Review Zoiy. - Een product om van te houden
Geur9
Gebruiksvriendelijk7
Structuur8
Uitstraling7.5
Gemiddelde score7.9
7.9Totale score

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.