Scheren vind ik de makkelijkste manier om ‘ongewenst haar’ te verwijderen. Ik doe het niet met plezier, maar toch doe ik het al jaren. Ik heb een scheermesje getest, en toegegeven, ik vond het op het begin een beetje oncharmant, maar ja, we doen het (bijna) allemaal.

Het gaat om de nieuwe Wilkinson sword HydroSilk bikini. Dit is een scheermesje en waterproof trimmer in één. Hoe makkelijker en sneller het scheren gaat, hoe blijer ik ben. Volgens Wilkinson moet dat zeker lukken met dit mesje, want hij heeft vijf ‘curve sensing blades’. Het zijn dus vijf mesjes en het kopstuk beweegt mee met de rondingen van je lichaam.

Op de voor- en de achterkant van de verpakking vind je nog wat informatie over het mesje en de trimmer. Zo heeft het scheermesje een ‘water-activated’ serum, wat je huid tot 2 uur na het scheren zou moeten hydrateren en heeft de trimmer drie verschillende standen.

Het handvat heeft een rubberen coating waardoor het niet uit je handen glibbert onder de douche en bovenop zit ook de aan-uit knop voor de trimmer. Ik kan het op de verpakking niet terug vinden, maar als je hem lichtjes indrukt dan gaat de trimmer aan, als je hem dan los laat gaat hij gelijk weer uit. Als je harder drukt blijft de trimmer gewoon aan, totdat je hem weer uitzet.

Ik heb het scheermes en de trimmer allebei getest en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben! Het mesje scheert makkelijk en goed. Geen last van bultjes, stoppels of andere stomme scheer-perikelen, direct na het scheren. Het serum merk ik weinig van qua hydratatie, ik had wel het idee dat het meehelpt om makkelijker te scheren.

De trimmer vond en vind ik een beetje gek, want ja, je beenhaar ga je er niet mee trimmen. Die is speciaal gemaakt voor de ladies onder ons die een streepje, hartje, vierkantje, rondje of wat dan ook hebben down under. Ondanks dat ik het een beetje vreemd vond, werkt dat ding wel als een tierelier. De derde en de tweede stand werken prima als je alles een beetje kort wil houden, de eerste stand haalt alles er gewoon vanaf, dus die verliest een beetje zijn functie.

Ik kan niet anders zijn dan positief en deze blijft dan ook zeker bij mij in de douche liggen! De Wilkinson HydroSilk Bikini is te koop bij de drogist voor ongeveer €14.95.

p.s. omdat wij natuurlijk Lilyrose zijn, hadden jullie vast een voor- en na foto van mijn behaarde benen verwacht? Die kan ik jullie helaas niet geven, maar wel een foto van Roel zijn behaarde been.

thumbnail_IMG_1212

 

 

Over de auteur

Chaotische creatieve allesdoener, met een liefde voor schrijven en het leven.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.