Ik ben normaal gesproken nooit in de Action, maar nu had ik iets nodig wat alleen daar te krijgen is. Ik kom er eigenlijk nooit, met de simpele reden dat er geen Action op 200 meter van mijn huis is. Ja, zo lui ben ik.

Nadat ik had gepakt wat ik nodig had, ben ik op zoek gegaan naar de make-up afdeling. Ik had ergens gelezen dat ze die ook bij de Action hebben, en dat het over het algemeen wel van goede kwaliteit is. De Action waar ik was, had een klein schap met make-up. Alles lag overhoop en ik herkende het ene merk wel, en het andere merk niet.

Mijn oog viel op een bakje met NYC lipsticks.

Ik had vorig jaar een palet oogschaduw van dit merk gekocht en het beviel me niet. De oogschaduw was te hard, niet gepigmenteerd en na een uur kon ik opnieuw. Ik hoopte daarom dat hun lipstick beter zou zijn.

Ik kocht twee rozetinten. In huis had ik alleen maar felrode en donkerrode kleurtjes en ik wilde graag iets zomers, maar wel minder opvallend. Op de website van New York Color kan ik de lipsticks niet vinden, dus ik denk dat ze van een oudere collectie zijn.

20150629_120247Snowcone is een zachtroze tint en neigt veel naar oudroze. Hij heeft een mooi shimmertje en ik verwacht niet dat hij veel op zal vallen. Precies wat ik zocht! Flirty is een fellere, wat donkerroze tint en bevat net als Snowcone een shimmertje. Op de swatch is boven Snowcone, en onder Flirty. Ik moest met Snowcone wel even twee keer over mijn arm, anders was er niks te zien. Het pigment is opzich goed, een heel verschil met het palet dat ik vorig jaar kocht.

Als ik de lippenstift op doe moet ik wel twee keer langs mijn lippen, anders is er weinig van te zien. Voor de dames die van minder opvallende lipstick houden is dit natuurlijk een groot voordeel. Het geeft een vrolijke look en veel meer make-up heb ik ook niet nodig. Op deze foto’s draag ik verder alleen nog oogpotlood, concealer, oogschaduw op mijn bewegend ooglid en natuurlijk mascara. De lipstick loopt een beetje uit, maar ik heb er ook geen lippotlood onder.

Snowcone is mijn nieuwe, favoriete dagelijkse lipstick. Flirty is meer voor als ik naar een feestje ga of lekker een dagje weg. Snowcone is niet opvallend, maar geeft wel een mooie kleur aan mijn lippen. Ook Snowcone moet ik een paar keer over mijn lippen halen om de kleur wat duidelijker zichtbaar te krijgen.

20150723_143514                                 20150723_142916

Links is Flirty, rechts is Snowcone.

De lipsticks zijn echt super creamy, dat vind ik persoonlijk niet zo heel erg. Ik hou wel van lipstick die wat stugger aan voelt, dan heb ik altijd het idee dat het wat langer blijft zitten. Ondanks de creamy structuur verzorgen ze niet, dat is wel jammer. Het is niet zo dat mijn lippen heel erg uitdrogen, maar ze worden er ook niet beter van.

De lipsticks blijven ongeveer 2-3 uren zitten, daarna moeten ze worden bijgewerkt. Ook na het eten en drinken moeten ze bijgewerkt worden. Ik heb deze lipsticks bij de Action gekocht voor een euro per stuk.

Review: NYC Lipsticks
Prijs/kwaliteitsverhouding8
Geur7
Structuur7
Blijft goed zitten6.5
Pigment6.5
Gemiddelde score7
7Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)
0.0

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.