We zijn allemaal gek op budgetproof make-up. Dit betekent dat je alleen maar meer kunt kopen! Maar is het kwalitatief ook allemaal zo goed? De komende weken neem ik je mee in mijn Max & More avontuur, ofwel, make-up dat bij de Action te koop is. In dit artikel trap ik af met het Max & More contourpalet. De prijs is maar liefst €1,98.

Uiterlijk

Het Max & More contourpalet is aan de grote kant en bevat in totaal acht kleurtjes. Het is verpakt in een zwart doosje, waarop de kleuren te zien zijn. Op de achterkant staat nog een plaatje met daarop afgebeeld welke kleuren je op welke plekken in je gezicht het beste kunt gebruiken om te contouren.

Als we het palet uit het doosje halen, blijkt dit nog een verrassend stevig bakje te zijn. Mat kunststof met koperkleurige letters. Het ziet er heel degelijk uit en het zit ook stevig dichtgedrukt.

Innerlijk

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de inhoud van het palet. Alle bakjes van het Max & More contourpalet bevatten poeders, dus je kan het prima met allerlei kwasten aanbrengen. Geen gesmeer met crèmige substanties.

Van links naar rechts vinden we eerst twee highlighters. In het midden vier kleuren, waarvan de onderste twee goed te gebruiken zijn als contour en bronzer. De bovenste twee zijn hiervoor vrij licht, deze worden aangegeven als poeder foundation. Als ze aansluiten bij je vloeibare foundation, zou je ze kunnen gebruiken om deze af te poederen. Helemaal rechts vinden we dan twee kleuren blush.

Als je naar de twee bruine kleuren kijkt, valt op dat de linker vrij donkerbruin is, deze is dus bedoeld voor het contouren. De rechter is meer roodbruin en zal dus gebruikt worden als bronzer.

De kwaliteit van het Max & More contourpalet

De kwaliteit doet me echt verbazen. Ik heb echt heel weinig nodig om een mooie kleur aan te brengen in mijn gezicht. Dit geldt eigenlijk voor alle kleuren!

Om een complete look te maken gebruikte ik de donkerbruine kleur als contour kleur. De roodbruine kleur iets daarboven als bronzer. Vervolgens pakte ik de donkerste blush om deze heel licht aan te brengen. Van alle drie had ik heel weinig product nodig om een heel mooi resultaat in mijn gezicht te krijgen. Ik ben blij verrast!

Op de foto links draag ik alleen nog mijn foundation, licht afgepoederd met een poeder van Clinique. Op de rechterfoto zie je de contourkleur, bronzer en de blush. Wat een kleur!

Als laatste breng ik in deze look nog de lichtste highlighter aan. Hiervoor gebruik ik een soort waaierkwast, om te voorkomen dat ik mijn hele gezicht highlight. Ook hiervan heb ik maar een klein beetje nodig om net dat beetje extra glans in mijn gezicht te krijgen.

Uiteraard maakte ik dit later nog af met wat mascara en werkte ik mijn wenkbrauwen nog iets bij.

Conclusie

Ik ben enorm verrast door de prijs/kwaliteit verhouding van dit Max & More contourpalet. Voor nog geen drie euro heb je een mooi groot palet, gevuld met alle kleuren die je nodig hebt om je gezicht mooi te shapen.

Alle kleuren hebben maar weinig product nodig om een mooie kleur in je gezicht achter te laten. Dit heeft als gevolg dat je er heel lang mee zal doen.

Als je nog op zoek bent naar een contourpalet en er niet de hoofdprijs voor wil betalen, dan zul je aan dit palet een hele goede hebben! Ik zou hem zeker niet laten liggen als je eens bij de Action komt.

Over de auteur

Probeert studenten wat bij te brengen over de Nederlandse taal. Woont samen met vriend, drie honden en een kat. Gaat in 2018 trouwen en heeft alles voor deze dag al jaren uitgestippeld op Pinterest.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.