Aangezien het altijd een enorm succes is wanneer ik beautyproducten uittest, doen we vandaag het Fabulous Fruits masker van dr. Van Der Hoog. Dit masker belooft mij een geëgaliseerde huid en werkt diepreinigend, maar laten we eerlijk zijn: welk masker werkt nou niet diepreinigend?
Op de achterkant van de verpakking staat het volgende:

Ontdek de fabuleuze werking van fruit voor je huid! Dit supergezonde Fabulous Fruits masker is een crèmemasker met een weldadig complex van vier fruitzuren: appel-, citroen-, wijnsteen- en glycolzuur.

Wow, wow, wow… Wacht even… Wijnsteen? Dat klinkt als iets wat ik hoor te kennen.

Ze verwijderen dode huidcellen en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen. Een fris en fruitig resultaat gegarandeerd!

Geweldig. Er kan niet zo veel verkeerd gaan volgens mij. Ik ben altijd wel wat bang wat ik in de verpakking zal treffen (slijm, lijm, plakkerige zooi… Je weet het nooit), maar we gaan beginnen!

Fabulous Fruits

Het aanbrengen is niet zo lastig. Het is, tot nu toe, het makkelijkste masker dat ik van dr. Van Der Hoog heb getest. Er zit een créme in die heel gemakkelijk aan te brengen is. Hij plakt niet en is makkelijk te verdelen over je gezicht. De creme ruikt naar Yogo Yogo! Super lekker.

In eerste instantie voelt het masker zacht aan op je huid en daar was ik enorm verbaasd over, omdat er alcohol in het masker zit. Mijn gevoelige huid kan daar helemáál niet tegen. Na mijn eerste verbazing, werd ik toch verrast omdat het masker na 5 minuten enorm begon te branden en dat is niet zo fijn, want het masker moet een kwartier intrekken.

Mocht je net als ik een gevoelige huid hebben, dan stel ik voor dat je tijdens het wachten Jack Johnsons ”Better Together” luistert (het is maar een idee), zodat je toch een beetje het idee hebt dat je ontspant.

 

Before & After

Mijn poriën zijn enorm. Altijd al geweest, het is werkelijk afschuwelijk.

resultaat dr van der hoog

Na een kwartier heb ik het masker eraf gehaald. Dat werd ook wel tijd, want mijn gezicht stond in de fik. Ik denk trouwens dat er maar weinig mensen zijn die daar last van hebben hoor. Nogmaals: mijn huid is gewoon veel te gevoelig om maskers te gebruiken waar alcohol in zit. Het verwijderen van het masker ging heel gemakkelijk! Dat is dan wel weer fijn…

Toch zie ik van dichtbij geen egale huid terug. Mijn poriën zijn iets minder zichtbaar geworden, maar daar houdt het ook wel mee op. Als ik niet inzoom op mijn huid, maar het vanaf een afstandje bekijk zie ik wél een enorm verschil. Mijn huid ziet er een stuk rustiger uit en veel egaler.

resultaat dr van der hoog

Conclusie

dr. Van Der Hoog Fabulous Fruits gezichtmasker is een heel fijn masker dat gemakkelijk aan te brengen is. Het masker ruikt heerlijk en maakt je huid enorm zacht. Je moet er niet te veel van verwachten, maar het is zeker fijn om eens in de week te gebruiken. Als is het alleen maar om de geur.
Mocht je een hele gevoelige huid hebben, dan kun je beter voor een masker kiezen dat geen alcohol bevat.

Je kunt dr. Van Der Hoog Fabulous Fruits halen bij Kruidvat voor €2,25,-
Heb je het masker al geprobeerd? Laat dan jouw mening achter in de comments en geef zelf een cijfer aan het masker! Go!

Review: dr. Van Der Hoog Fabulous Fruits gezichtsmasker
Geur10
Smeerbaarheid7
Prijs/kwaliteit verhouding6.7
Doet ie z'n werk?6.5
Pluspunten
  • Heerlijke geur
  • Makkelijk te smeren
Minpunten
  • Bevat alcohol
  • Doet niet 100% wat het belooft
7.6Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)
1.2