Als iemand zijn product ”magische modder” kan noemen en er nog mee weg komt ook, dan moet ik het gebruiken. Zo simpel is het. Dr. van der Hoog Magical Mud is de laatste in de reeks reviews van dr. van der Hoog producten. Tot nu toe hebben we gehad:

Die laatste was tot nu toe de enige die bij mij werkte. Vol goede moed begin ik voor de laatste keer aan een gezichtsmaskertje van dr. van der Hoog. Daarna laat ik het aan de serieuze beauty bloggers van Lilyrose over om deze dingen te testen.

Dr. van der Hoog: Magical Mud Magical Mud

”Modder niet langer aan! Gebruik dit heerlijke Magical Mud masker”

Mooie opening, van der Hoog, mooie opening.

”Dit masker bevat originele Dode Zee-modder, dat zeer rijk is aan mineralen. Je huid wordt intensief gezuiverd terwijl je poriën diepgaand worden gereinigd”

Nou fijn! Dat zal vast nodig  zijn, anders was er niet zo’n soort masker gemaakt. Ik ben benieuwd of ik echt die schone, zachte én zuivere huid krijg waarmee ze op de verpakking adverteren. Pas nu realiseer ik me ook, waarom ik dit masker niet eerder heb genomen: de kleur valt in het niet bij de andere felle verpakkingen. Geeft niets. Misschien is dit wel mijn masker.

Er staat een hele lijst aan ingrediënten waarvan alleen ”aqua” me bekend voorkomt. De rest lijkt een beetje chemische zooi. Ik zie nergens op de ingrediëntenlijst terug dat er modder uit de Dode Zee wordt gebruikt, maar misschien is daar ook een heel wetenschappelijke naam voor die ik niet begrijp.

Testen!

Haar vastbinden, gezicht schoonmaken en een before foto. Go!

12

Before:

Before (1)Before (2)

Smeren!

Hij smeert wel makkelijk en de geur is fris. Niet zo fruitig en zomers als de andere maskers die ik heb getest. De geur van Magical Mud doet me een beetje denken aan die spa’s die je kunt bezoeken. Nu ben ik nog nooit bij een spa of wellness center geweest, maar in mijn hoofd ruikt het daar zo. Daar kunnen jullie helemaal niets mee, dat snap ik.

We gaan verder:

Ik kreeg ook nog modder in mijn mond. Dat zag er zo uit:

bah

Ik lijk wel een Hulkje hé? De modder kleurt, wanneer het masker een tijdje op je gezicht zit, iets donkerder, maar over het algemeen blijft hij groen/bruin. Ik had verwacht dat dit masker, net als de andere van Van der Hoog, enorm zou branden maar dat viel gelukkig mee. En daarom maakte ik nog maar een foto, want ik voelde me gelukkig en onwijs sexy. Dat zag er zo uit: 

sexy

Resultaat

Na een tijdje dragen, bedacht ik me dat het vreemd was dat het masker niet echt opdroogt. Dat had ik eigenlijk wel verwacht, maar het blijft vloeibaar op je gezicht. Dat maakt het ook makkelijk om het masker weer te verwijderen. Daarnaast ben ik nog steeds extreem blij dat het masker niet zo ontzettend brandt op mijn huid.

Ook nu heb ik het idee dat ik er wel bij kan passen, bij die beautybloggers die maskers heel serieus nemen. Toch veranderde dat beeld toen ik weer in de spiegel keek: wat de fuck doen vrouwen allemaal rare dingen zeg. Wie smeert er nou magische modder op haar gezicht? Ja ik dus. Ik heb dan ook besloten dat het vanaf nu ga doen: beautyproducten serieus nemen en met een bepaalde ernst benaderen.
Helaas heb ik er niet aan gedacht om een foto te maken hoe dat er dan precies uitziet. Ik heb wel een foto genomen van het resultaat!

After:

after1After Magical Mud

Ja bling hé! Vond ik zelf ook wel. De poriën zijn minder opvallend en van een afstand zie je echt dikke shine! Ik shine! Mijn huid straalt, is mega zacht & ik ben een echte beauty blogger geworden!

Magical Mud van dr. van der Hoog is een succes! Hoera!

Review: dr. van der Hoog Magical Mud
Geur7.5
Smeerbaarheid7
Prijs/kwaliteit verhouding8
Doet ie z'n werk?9
Plus!
  • Ruikt als een spa
  • Makkelijk te verwijderen
  • Perfect resultaat
Min!
  • Soms moet je modder eten om mooi te zijn
7.9Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)
3.1

Over de auteur

Ik eet geen rode dingen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.