Ik hou echt van blauw. Mijn favoriete kleur is dan ook hemelsblauw. Ik zag de nagellak van BoHo in Californian Sky en ik was er gelijk van overtuigd dat deze nagellak voo20150707_124544r mij is gemaakt. Hij matcht mooi bij een jurk die ik laatst heb gekocht. Deze heeft precies dezelfde blauwtinten!

De ingrediënten zijn 73% natuurlijk. Het is voor nagellak denk ik onmogelijk om 100% natuurlijk te zijn, dus ik vind 73% heel fijn. Het mooiste ingrediënt vind ik nog wel silica. Silica is een natuurlijke nagelverharder. Dit kunnen mijn nagels heel goed gebruiken.

Het uiterlijk van BoHo nagellak past precies bij wat BoHo uit wilt stralen: down to earth beauty. De houten dop geeft een fijne grip, en het bloemetje bovenop maakt het speels. De kleur is te zien door het glazen flesje en ziet er hetzelfde uit als op de website. Op de foto lijkt het flesje kleiner dan de dop, maar in het echt is dit wel andersom. Dit kon ik helaas niet zo goed op de foto krijgen.

Zodra ik het flesje opendraai, valt het me op dat de nagellak minder ruikt als de nagellak uit de drogist. De nagellak is niet te dik, maar ook zeker niet te dun. Hij dekt in één laag, maar voor de zekerheid doe ik altijd twee. Ik ben niet zo’n meisje dat echt plezier heeft van het nagels lakken, daarom gebruik ik ook geen top- en basecoat. Met deze coats zou de nagellak waarsc20150708_100504hijnlijk nog langer blijven zitten.

De nagellak is heerlijk zomers, maar ik vind stiekem dat hij in het najaar ook nog prima kan. Hij doet me écht denken aan de zomerse, blauwe lucht. Hierdoor blijf ik nog wat langer in de vakantiestemming, ook al ben ik onderhand al aardig wat weken bezig op stage en heb ik de vakantie voor volgend jaar al gepland.

De nagellak blijft verrassend lang zitten, zo’n 6-7 dagen. In deze dagen is hij wel gechipt, maar niet storend. Tenminste, dat vind ik. Hij chipt pas na drie dagen, wat ik heel netjes vind voor een nagellak! Deze nagellak kan ook goed tegen licht huishoudelijk werk.

Ik voelde de werking van de silica heel goed. Mijn nagels voelden tijdens het dragen van de nagellak steeds steviger aan, en een paar dagen na het afhalen van de nagellak voelden ze nog steeds heel stevig. Mijn nagels zijn van zichzelf niet zo stevig, alleen mijn duimnagels zijn wel oké. Door het dagelijks gebruik van ontsmettingsmiddel op mijn handen gaan ze nu wel heel hard achteruit. Mijn nagels hebben witte krassen, niet alleen over het witte gedeelte, maar ook op het gedeelte wat op mijn vinger zit.

Ik draag de nagellak dus ook tijdens mijn stageperiode. Zolang ik mijn nagels kort houd, mag dit gelukkig wel! Ik heb het gevoel dat de BoHo nagellak mijn nagels hierdoor beschermt. Ik heb namelijk geen witte krassen meer op mijn nagels. Ook breken ze niet zo snel meer af en zitten er geen scheuren in mijn nagels.

BoHo nagellak is niet alleen in zomerse kleuren te verkrijgen, maar ook in prachtige herfst- en winterkleuren. Zo wil ik zelf graag nog Red Rose aanschaffen. Die klinkt rood, maar het is een poederige berrykleur.

BoHo nagellak is te koop via SoloBioMooi in meer dan 40 verschillende kleuren.

Review: BoHo nagellak houd de zomer vast
Prijs/kwaliteitsverhouding8
Geur7.5
Structuur7.5
Blijft goed zitten8.5
Dekking9
Gemiddelde score8.1
8.1Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)
0.0

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.