Er zijn drie make-up producten die ik iedere dag gebruik: mascara, concealer en eyeliner. Zonder één van deze drie voel ik me niet compleet. The Walking Dead is er niks bij, zal ik maar zeggen. In de tijd dat ik mascara gebruik zijn er al heel wat mascara’s doorheen gegaan. Ik dacht altijd dat ze allemaal heel goed waren, maar dat was tot ik BoHo mascara gebruikte. Ik kan beter geen mascara op doen als het BoHo mascara niet is.20151228_111107

Mijn mascara gaat op alsof ik het iedere ochtend drink. Soms verdenk ik mijn katten daar ook van. En dat terwijl ik maar één laagje gebruik! Ik snap er niks van. Zulke belachelijk lange wimpers heb ik nou ook weer niet, dus daar zal het niet aan liggen.

Ik las op het internet vooral over hoe mascara binnen drie maanden uitdroogt. Zo’n groot product kopen is dan ook hartstikke zonde van je geld, omdat je toch de helft weggooit. Daarom vind ik het fijn dat BoHo een kleine verpakking heeft. Zo krijg je echt waar voor je geld, en weet je zeker dat je je product opgebruikt voordat het uitdroogt.

Tip: zeker weten of je mascara leeg is? Gebruik een keukenweegschaal en weeg je mascara eens in de zoveel tijd. Wordt het gewicht niet meer minder? Dan is ie op. Of opgedroogd. Op de mascara zelf staat vaak wel hoeveel ml er in zit. Reken dan voor één ml, één gram.

De verpakking is simpel, speels en echt boho. Het karakteristieke bloemetje/vlindertje op de bovenkant vind ik nog steeds super schattig! Het flaconnetje is van plastic, maar er zit een huls omheen die toch echt van karton is, net als bij de lipstick.

De kleine verpakking geeft niet alleen waar voor je geld, ik vind hem ook nog eens super handig. Met langere steeltjes wil ik nog wel eens tegen mijn neus tikken als ik mijn rechter wimpers voorzie van een laagje verf. Gevolg: frustratie, weg koffie-effect en welkom terug ochtendhumeur. Mezelf vol irritatie aankijkend in mijn minispiegeltje wrijf ik over mijn neus om het zwarte vlekje alleen maar groter te maken.

Tip: wacht tot de mascara droog is, dan kan je het er makkelijk af krabben. 

De mascara is super fijn, krult mijn wimpers en blijft lekker de hele dag zitten. Hij klontert niet, het kleine kwastje is fijn voor de kleinere wimpertjes, hoekjes en wimpers op het onderste ooglid. Ik voel me zo beweeglijk met deze mascara!

20151228_111352

Ik draag normaal gesproken altijd waterproof mascara, maar omdat ik ook concealer draag onder mijn ogen helpt het gewoon geen klap. Als ik lach komen namelijk de wimpers van mijn onderste ooglid tegen mijn concealer, waardoor de mascara afgeeft. Dit komt doordat de concealer wat vettig is. Deze mascara geeft niet meer of minder af als een waterproof mascara.

Deze mascara is een best buy en draag ik ook iedere dag! De BoHo cosmetics mascara is te koop via SoloBioMooi en is iedere vrouw die mascara draagt absoluut aan te raden!

Review: BoHo mascara is mijn nieuwe favoriet
Prijs/kwaliteitverhouding9
Formule8
Blijft goed zitten6.5
Dekking8
Gemiddelde score7.9
7.9Totale score

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.