Vorige week kon je lezen over de Hand & Body Lotion van Apotek. Vandaag gaan we het hebben over Apotek Bath & Shower Gel. Deze flacon is tevens verkrijgbaar bij de Action en kost je maar €1,88,-
Eens even zien of ‘ie z’n werk doet!

Apotek Bath & Shower Gel: een beetje info vooraf

Wat kun je verwachten van een douchegel die nog geen twee euro kost? Nou! Best veel. Een gemiddelde douchegel zit in die prijsklasse, tenzij je echt investeert in dure producten. Mijn gok is dat er niet zo veel mensen zijn die dat doen. Apotek Bath & Shower Gel is geschikt voor alle huidtypen en heeft dezelfde geur als de rest van de lijn: groene thee met sinaasappel en citrus.

Apotek Bath & shower gel

Het product zit in een plastic fles en met een druk op de dop, springt hij iets omhoog zodat je het product gedoseerd kunt gebruiken. In de douche is dit echter wat lastiger; hij glijdt snel uit je handen. Als je dit schuim voor je bad gebruikt, is er natuurlijk geen probleem. Apotek Bath & Shower Gel is 500 ml. en tot een jaar na opening houdbaar!

Ingrediënten:

Vorige keer was het even slikken bij de bodylotion, want daar bleek alcohol in te zitten. Dat is onhandig voor de gevoelige huid. In Apotek Bath & Shower Gel is dat gelukkig niet het geval. Het bestaat met name uit water en een klein beetje olie!

Apotek Bath & shower gel

Hoe goed doet ‘ie het?

Welnu de test. Uiteraard. Ik heb deze Apotek Bath & Shower Gel enkele keren getest, zowel in bad als onder de douche.

De eerste keer dat ik dit product in bad gebruikte, viel me op dat het vrijwel niet schuimt. De geur is wel heel fris, en na het bad voelt de huid ook wel zacht, maar toch had ik op bubbels gehoopt.

Apotek Bath & shower gel

De tweede keer gebruikte ik het onder de douche en dat ging wel een stukje beter. Het valt wel op dat Apotek Bath & Shower best ”dun” is en dat je er dan al gauw meer van gaat gebruiken hoewel dat eigenlijk niet nodig is. De gel heeft overigens geen kleur. Niet dat dat wat uitmaakt voor het resultaat, maar ik wilde het toch even melden.

De tweede keer dat ik in bad ging met dit product van Apotek heb ik iets meer gebruikt. Een stuk meer. Heel veel meer. Het was te veel, dames en heren. Veel te veel. Alsnog was het schuim matig te noemen, maar mijn bubbelbadmat (die heb ik hoera!), zorgde ervoor dat het schuim binnen no time opborrelde tot ik er bijna in stikte. Toch denk ik dat dit product eigenlijk gewoon een douchegel is en dat ze het ”bad” gedeelte er voor de sier op hebben gezet.

In combinatie met…

Natuurlijk, als je zo’n hele lijn van Apotek hebt die hetzelfde ruikt, dan kun je helemaal in dezelfde stijl je verzorgingsrituelen uitvoeren. Niet dat ik nou zo’n verzorgingsrituelenmens (jemig, dat blijkt gewoon een woord te zijn) ben, maar het is wel leuk! Je stapt met je citrusgeur uit bad, smeert vervolgens de bodylotion op en klaar! Helemaal fris aan de dag beginnen, of hem fris eindigen natuurlijk.

Conclusie

Voor het geld is het wel aardig te noemen, maar in bad doet Apothek Shower & Bath Gel zijn werk niet echt. Onder de douche behaal je een beter resultaat. Voor die €1,88 kun je natuurlijk niet klagen. De gel maakt de huid wel aardig zacht en glad, dus dat is een pluspunt. En! Ik bedenk me net dat deze geur, omdat hij niet overdreven bloemig is, ook voor mannen best aardig is!

Zie hieronder de reviewbox voor een kort overzicht. Mocht je het product nou gebruikt hebben, vul dan ook jouw score in! Zo krijgen we een leuk overzicht van verschillende mensen!

Volgende week: Apotek Shampoo. Tot dan!

 

[Review] Apotek: Bath & Shower Gel
Hydratatie80%
Geur80%
Prijs/kwaliteit70%
77%Totale score
Waardering gebruiker: (1 Stem)
82%

Over de auteur

Ik eet geen rode dingen.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.