Lilyrose omarmt imperfectie. Wij zijn de sukkels uit de klas, de mensen die het net niet helemaal goed doen en voor ons is er maar een troost: de meerderheid is zoals wij zijn. Hoera! Lilyrose is de anti-blog die integer, zonder poespas en authentiek is. We hopen vooral dat jij je thuis voelt bij ons.

Mocht je een bedrijf zijn dat wil samenwerken met Lilyrose: hartstikke leuk! We geven je graag meer informatie op onze pagina over advertenties en samenwerkingen. Zorg je er wel voor dat je de website hebt bekeken en bij ons past? 🙂 Mocht je dat zeker weten, dan kun je natuurlijk ook meteen een e-mail naar redactie@lilymag.nl sturen, of om het wachtwoord van onze mediakit te vragen. Voor review exemplaren* vragen we geen vergoeding en deze kun je direct naar het volgende adres sturen:

Wortelhaven 89A
8911 G.L Leeuwarden

Wij zorgen er zelf voor dat het review product direct bij de juiste editor terecht komt! Vergeet niet om de bedrijfsgegevens (ook e-mail!) mee te zenden, zodat we een berichtje kunnen sturen wanneer de review online staat!

Goed, alle reclame terzijde: we stellen ons graag aan je voor!


* Dit is Lilyrose Lifestyle. Heb jij toffe gadgets, films, games of apps waarover je graag een review wilt, dan zullen we deze plaatsen op de Lilyrose Entertainment website.