Marco Borsato. Ik heb een vraag voor u of mag ik jou zeggen? Ik continueer graag met jou anders schept het zoveel afstand en het gaat over iets heel persoonlijks waarvan ik niet weet wat ik hiermee aan moet.

Want Marco, ik val graag met de deur in huis: ik droom vaak. Nu denk jij dat is niet gek, ik droom ook vaak. Dat zal ongetwijfeld kloppen. Maar ik droom vaak over kinderen. Nu lijkt daar op het eerste gezicht nog steeds niks mis mee. Maar, nu komt het. IMG_9036Ik droom vaak dat ik een baby heb waar ik niet voor kan zorgen.

Ik laat het vallen, ik snap gewoonweg niet hoe ik ermee om moet gaan of ik laat het verhongeren terwijl ik slaap (ik slaap nogal graag en veel namelijk). Dat tere nekje ondersteunen, als ze nog maar een paar weken oud zijn, gaat mij in de realiteit heel goed af. Maar in mijn droom loop het uit op een fiasco en slingert het alle kanten op. Gevolg: ik word naar wakker.

Kan jij me vertellen waar dit vandaan komt, Marco? Volgens jou zijn de meeste dromen bedrog, maar een keer in de zoveel tijd komen dromen uit. Is dit een droom die uit gaat komen? Daar sta ik niet echt om te springen, begrijp je.

Misschien moet ik je iets meer over mijn verleden vertellen. Ik ben namelijk au pair geweest. Tot 2 keer toe. En het ging goed. Ik heb geen kinderen laten vallen en ik vond het enorm leuk! Mijn eerste au pair ervaring was in Ierland. Ik zorgde voor Emily van nog geen jaar oud. Ze kon nog niet lopen, dus ik moest haar vaak optillen. Ik heb haar nooit laten vallen. Kortom, ik zorgde goed voor haar. Heel goed. Maar god, die dromen Marco, die laten mij niet met rust.

FullSizeRenderIk heb twee vriendinnen van 25 jaar met een kindje. Ik bewonder hen! Ze zorgen geweldig voor hun kindje. Als ik daar geweest ben is het ’s nachts weer raak, weer een nachtmerrie over een kindje dat ik niet kan verzorgen. Als ik het programma ‘Een huis vol’ heb gekeken, waar een gemiddeld stel 10 kinderen heeft, vind ik het een logisch gevolg dat ik hierover een nachtmerrie krijg. Maar een vriendin met een lief & vrolijk kindje vind ik nou niet echt een aanleiding voor een nachtmerrie.

Marco, wat denk jij? Ik wil namelijk ooit wel 4 kinderen en een hond. En Leontien, lees jij nu ook mee?

Jullie mogen me altijd bellen, mailen of schrijven maar als  jullie de boodschap liever persoonlijk over willen brengen, dan zijn jullie natuurlijk welkom.

 

 

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.