Hoe eet je een magnum? Nou! Dat wordt steeds makkelijker. Magnum introduceerde op 5 april de Magnum Pints. Dit is ons vertrouwde ijsje in een… pint. Ontzettend onverwacht, maar niet minder waar! 

De Magnum Pyjama Party

Tijdens de Magnum Pyjama Party eergisteren, werd het Conservatorium Hotel volledig overgenomen door BN’ers, bloggers, influencers en media. Allemaal klaar voor het meest verleidelijke chocoladefeest ooit! Tijdens deze extravagante sleepover werden de Magnum Pints op spectaculaire wijze aan het publiek gepresenteerd. Wel zo leuk; we hebben inmiddels al genoeg onspeciale wijzen gezien.

Nederlandse sterren, waaronder Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Kimberley Klaver en Gwen van Poorten gingen uit hun dak tijdens de Pyjama Party. En dat allemaal om een ijsje! Er gebeuren mooie dingen in Amsterdam.

De nieuwe Magnum Pints

Goed, genoeg gepraat over het feestje, want het echte feest begint pas na het feest. Volgen we het nog? Magnum Pints zijn vanaf nu te verkrijgen en daar zijn wij heel blij mee. Geen oncharmante eetfestijnen meer, maar gewoon lekker relaxed jouw ijsje met chocolade naar binnen werken.

“De Magnum Pints zijn het verukkelijke resultaat van drie jaar onderzoek en actieve samenwerking met onze fans, de pleasure seekers” – Thijs Sleddering, Senior Brand Manager Magnum.

“Op het ontwerp van de pints zitten twee unieke patenten en de cacao die in de verschillende Magnum chocolade varianten wordt gebruikt is 100% Rainforest Alliance gecertificeerd.” aldus de brand manager van Magnum. Klinkt allemaal veelbelovend.

Je kunt de volgende klassieke magnum smaken aan jouw vriesvakje gaan toevoegen:

Magnum Pints Classic
Fluweelzacht romig vanille-ijs met stukken Magnum classic chocolade, geheel gehuld in een intense laag krakende Magnum chocolade, gemarkeerd met de iconische Magnum chocoladestempel.

Magnum Pints

Magnum Pints White
Onweerstaanbaar romig vanille-ijs met dikke witte chocolade stukken, geheel gehuld in een intense laag krakende witte Magnum chocolade, gemarkeerd met de iconische Magnum chocoladestempel.

Magnum Pints

Magnum Pints Almond
Heerlijke vanille-ijs met dikke melkchocolade stukken en stukjes amandel en geheel gehuld in een intense laag krakende Magnum melkchocolade, gemarkeerd met de iconische Magnum chocoladestempel.

Magnum Pints

Leuk detail:

De Magnum Pints zijn “carefully made to be broken”. Je breek de chocolade door in beide zijden van de verpakking te knijpen. Zo kun je, ondanks dat de magnum in een bekertje zit, toch genieten van de krakende chocolade.

Magnum Pints


 

Over Magnum
Magnum werd geïntroduceerd in 1989. Het was het eerste luxe ijsproduct gericht op volwassenen. Tegenwoordig is Magnum één van de meest vooraanstaande ijsmerken ter wereld, met meer dan een miljard verkopen per jaar.
Voor meer informatie over de Magnum Pints ga je naar www.mymagnum.nl
© Foto’s verzorgd door Glasnost & Magnum

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.