Ik kan soms heel ongeduldig worden als ik naar mensen kijk. Dat heb ik vooral in dingen waar ik goed in ben. Zoals koken, bijvoorbeeld, wanneer iemand dan uien aan het snijden is. Dan sta ik langs hun en denk ik:’Shit, dit kan ik beter en sneller. Schiet op nou eens op, godverdomme.’

Ik heb hetzelfde als een meisje me aftrekt. Dan komen dezelfde gedachten naar boven. Ik vind allemaal aardig bedoeld hoor, maar van mij hoeft het niet. De andere dingen zijn leuker; de dingen die ik niet kan. Ik kan niet pijpen (lijkt me heel naar) en dingen in me stoppen (behalve in mijn kont, maar nogmaals: nee bedankt), dit kan ik prima zelf. Ik heb het mezelf aangeleerd. Ik heb er de nodige ervaring mee. Ik kan het sneller. En beter.

Dus hou alsjeblieft op.

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.