Ik gun praktisch iedereen goeie seks.
Vaak zat kijk ik naar iemand en denk: “Jij hebt zo hard een goeie beurt nodig.”
Je kent ze vast wel, van die stuck-up en zeikende mensen. Even een goeie swaffel tegen het hoofd zal ze goed doen.

En het is een heel leuk onderwerp om over te praten.

Buurvrouw, wat doet u nou?

Maar daadwerkelijk meegenieten van andermans seksspel, zoals ik verplicht ben bij mijn buurvrouw in de vorm van glasbrekend gegil. Neuh, neuh, dat hoeft niet echt van mij. Begrijp me niet verkeerd, ik vind geluiden in de slaapkamer een absolute plus. Ik had eens een scharrel die meestal geen kik gaf. Beetje een dooddoener.

sexjokes_090211

Maar ‘buufje’ krijst de boel wel
heel hard bij elkaar. Ergernis is vooral dat het met het een open raam moet, zodat iedereen het kan horen. Really?! Mensen die buiten rondlopen, kunnen volop meegenieten. Klassiek geval van teveel porno gekeken, denk ik dan.

Koeien

Oké, misschien ben ik ergens gewoon jaloers, omdat ik nog nooit iemand op dat geluidsniveau heb kunnen krijgen. Maar ergens hoeft dat ook niet van mij. Dat gegil deed me denken aan de eerste maandag van de maand. Aan zo’n: ‘o shit, de wereld gaat ten onder’-alarm. fallingcow

Ben ik  trouwens de enige die dan aan koeien denkt? Elke keer als ik die sirene hoor afgaan, komt in mijn hoofd het beeld van koeien die van ‘n toren worden gegooid, hevig loeiend. De koeien offeren zichzelf heel heldhaftig op, om ons (het onschuldige volk) te waarschuwen. Helaas voor hun was het maar een test om te checken of koeien nog steeds loeien als ze van een toren gegooid worden. En is er geen echte ramp aan de gang.

Althans zo gaat dat in mijn hoofd. Maar daar wil je liever ook niet te lang in kijken…

Wilde billen

Genoeg gekte. Terug naar buurvrouw. Ik ken haar helemaal niet. Maar de overburen ken ik wel, die tevens goeie vrienden zijn en medegenieters van de liefdesopera van buufje. Ik dacht dat ik het zwaar had, maar zij beweerden dat er mannenbillen gesignaleerd waren, die hevig op en neer gingen. Een beeld dat niet voor iedereen prettig kan zijn. Maar overbuurman had er zacht gezegd totaal geen moeite mee.

5149798+_0576d72c985a584c3837ba294bde2e9a

Do or don’t?

Dat is de vraag nu een beetje. Niet dat het mijn zaken zijn, of dat buufje daar ene moer om zal geven. Maar ik ga toch lekker mijn mening hier over geven.

Het nadeel is dat ik haar niet geloof. En dat is, na het geopende raam, wel mijn grootste ergernis. Een beetje faken is prima. Heck! Zelfs ik heb wel eens gedaan alsof ik het leuker vond dan dat het daadwerkelijk was. Maar come on, dat hoeft de rest van de straat toch niet te horen? Al vond ik het wel heel grappig toen een groepje kerels onder hun raam begon te klappen.

Mijn conclusie: Op deze manier faken, nee. Een grote don’t voor mij. Maar is het wel echt? Buurman: good job, bro! Doe alleen je fucking raam dicht!