Niet alleen George kreeg voor Valentijnsdag een cadeautje! Ook ik mocht om precies twaalf uur ’s nachts (het leek mijn verjaardag wel) een paar cadeautjes uitpakken. Een daarvan was Rituals Heavenly Hammam, een heerlijke badolie waar je maar een paar druppeltjes van nodig hebt!

Altijd als ik langs Rituals loop, moet ik moeite doen om niet naar binnen te gaan. Het is zo jammer dat al die lekkere geuren gewoon niet binnen mijn budget passen. In elk geval niet op zo’n manier dat ik ze dagelijks zou gebruiken. En zo lijken meerdere vrouwen te denken, want George vertelde dat het in de winkel krioelde van de mannen. Allemaal op zoek naar een cadeautje. Nou, da’s toch een aardig weetje: mannen doen allemaal hun best voor Valentijnsdag. Schattig!

Heavenly Hammam badolie

Natuurlijk had ik het Rituals pakketje al gespot tussen de rest en ik was super nieuwsgierig! Ik vind het heerlijk om in bad te gaan, dus stiekem had ik wel gehoopt dat het iets was wat ik in bad kan gebruiken. Het vinden van lekker (betaalbaar) badschuim valt me namelijk behoorlijk tegen! Maar nu kan ik er weer even tegenaan.

Rituals Heavenly Hammam

De flesjes van Rituals voelen ook heel anders dan de ”standaard” dingen die je kunt kopen bij bijvoorbeeld Etos. Rituals maakt de flesjes ook mooi om naar te kijken. Het voelt zwaar aan en als je de dop opendraait, zie je er een klein kuipje in verstopt zitten. Dat kuipje vul je en gooi je in het badwater. Je kunt dus heel lang met de olie doen!

Heavenly Hammam belooft je huid te hydrateren. De ingrediëntenlijst bevat onder andere Arganolie en eucalyptus olie. Het ruikt heel sterk, maar ik hou daarvan. Mocht je meer van dromerige, lichtere geuren houden, dan is Heavenly Hammam denk ik niet zo geschikt voor je.

In bad ermee!

Inmiddels heb ik (mede dankzij Esther) een aardig assortiment aan badspullen in huis. Van zout tot schuim, maar echte badolie heb ik nog nooit geprobeerd. Tijd om het uit te testen in bad!

Rituals Heavenly Hammam

Olie schuimt natuurlijk niet, maar in ben zelf sowieso geen fan van producten die enorm schuimen; dat is onhandig tijdens het afdrogen. Ik douche niet graag nadat ik in bad ben geweest, dus wat dat betreft is een olie voor in bad tot nu toe wel mijn favoriet.

Heavenly Hammam ruikt heerlijk! Zat er maar een functie op computers waarmee je kon ruiken wat ik ruik! Het is een super ”warme” geur en de eucalyptus is niet te aanwezig. Je moet dus niet denken dat je met een halve Dampo lucht in bad gaat. Het ruikt een klein beetje winters. Ik vind het een heel ontspannende geur.

Hydratatie

De omschrijving van het product zegt dat je een zachte huid overhoudt nadat je in bad bent geweest. En daar is niets aan gelogen! In bad voel je hoe glad je huid wordt en tijdens het afdrogen merk je dat ook. Je glijdt als het ware over de huid heen. Gelukkig trekt de olie wel binnen enkele seconden in, zodat je direct kunt aankleden en aan de dag kunt beginnen.

Rituals Heavenly Hammam

Ik merk na twee dagen ook een verschil in mijn huid; hij lijkt gladder en zachter. Ik ben benieuwd of dat aan de olie ligt, of dat het puur toeval is. Oh, en een ander pluspunt: je draagt de geur nog een tijdje bij je! Zo lekker!

Conclusie

Dikke aanrader, die Heavenly Hammam! Als je van wat zwaardere geuren houdt en een bad hebt, dan is dit echt jouw geur, dat beloof ik je. Mocht je toch wat meer van bloemetjes houden, dan heeft Rituals (denk ik) een geur die beter bij je past. Ik ben in elk geval blij dat ik super weinig olie nodig heb, zodat ik er extra lang mee kan doen!

Rituals Heavenly Hammam

 

 

 

Rituals: Heavenly Hammam (review)
Geur10
Prijs/kwaliteit10
Resultaat10
10Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)
0.0

Over de auteur

Ik eet geen rode dingen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.