Wat. De. Fuck. Na chocoladewijn, dient zich de nieuwe bizarre combinatie alweer aan: frites met chocoladesaus. Nee, dat klinkt niet erg verleidelijk hé, maar geef toe: ben jij ook niet een tikkeltje nieuwsgierig? 

Een week of wat geleden, bezocht Chanel het event Lifestyle Lab. Daar maakten we al kennis met het bedrijf Hands Of My Chocolate. Een bedrijf dat sinds 2013 de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade maakt. Nu gaat dit bedrijf in samenwerking met Frietboutique de allereerste frites met chocoladesaus lanceren. Een onwaarschijnlijke combinatie. Hoe komen ze er dan op om te gaan samenwerken?

Frites met chocoladesaus: voor jou alleen (want niemand anders durft)

Welnu,  uit onderzoek van Hands Off My Chocolate blijkt dat de helft van de mensen haar chocolade het liefst alleen opeet, zonder grijpgrage handen van anderen in de buurt. Voor friet geldt precies hetzelfde. Er is niks vervelender dan hongerige mensen om je heen die allemaal een frietje van je willen. Voordat je het doorhebt, is je reep chocolade of zak friet al op en kom je zelf bedrogen uit.

frites met chocoladesaus

Daarom hebben de twee food startups de chocolade- en aardappelkrachten gebundeld om Nederland te voorzien van een bijzonder frietje dat je met niemand hoeft te delen: Hands Off My Chocolate Friet. Oftewel: frietje chocoladesaus. Raar? Misschien. Lekker? Uuhm… Dat moeten we nog onderzoeken.

Unieke samenwerking

De zoete chocolade en de zoute friet brengen een unieke smaakbeleving die nog niet eerder in Europa is verschenen. Door de eerlijke, Belgische chocolade te serveren met de ambachtelijk gebakken friet ontstaat een frietje dat je geproefd moet hebben. Onder de naam Hands Off My Chocolate Friet staat het patatje chocoladesaus als special* op de kaart bij alle vestigingen van Frietboutique.

Wie durft?


* De limited edition Hands Off My Chocolate Friet is verkrijgbaar tot en met 8 juni. Be there or be square!
Mocht je de frites met chocoladesaus willen proberen, dan kun je terecht op de volgende locaties:

Amsterdam:
Johannes Verhuilstraat 107

Rotterdam:
Witte de Withstraat 68

 

 

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.