Doe jij al mee aan de water & fruit trend? Inmiddels zijn de waterflessen waar je fruit in kunt stoppen in bijna iedere winkel te krijgen. Van high design, tot de Primark budget fles: iedereen kan er wel eentje aanschaffen. Deze nieuwe dranktrend moet Evian geïnspireerd hebben: het merk komt met Evian Fruits & Plantes. Een drank met natuurlijk mineraalwater en vruchtensap op basis van concentraat en natuurlijke aroma’s.

Evian gaat haar natuurlijk mineraalwater uit de Alpen combineren met een verfijnde mix van vruchten en planten. De drie nieuwe varianten van Evian Fruits & Plantes hebben elk verrassende smaken en geven je een andere kijk op het merk. Frisheid, lichtheid en evenwicht van de smaken, karakteriseren de drie originele drankjes en zorgen voor een unieke ervaring voor de zintuigen.

De nieuwe Evian Fruits & Plantes

Met de introductie van Evian Fruits & Plantes, komt het merk voor het eerst met een product dat naast haar natuurlijk mineraalwater uit de Alpen ook wat extra’s bevat. De drie nieuwe smaken, met naast het natuurlijke mineraalwater ook vruchtensap uit concentraat en natuurlijke aroma’s, geven je een zomers gevoel. Kortom: een beter moment om te lanceren hadden ze niet. Alleen al de vrolijke mix van smaken en kleuren nodigen uit om te ontdekken en te ontspannen! Voor nog meer drinkgenot zitten er in Evian Fruits & Plantes geen conserveermiddelen, koolzuur en kunstmatige aroma’s.

Evian Fruits & Plantes

De drie smaken

Evian Fruits & Plantes komt in drie smaakjes, maar wij hopen stiekem dat het merk het assortiment t.z.t zal uitbreiden. De flessen zien er niet alleen super mooi uit, maar ook qua smaak zijn het vrij unieke combi’s.

Druif en roos:
De zoete smaak van de druif met de verfijnde aroma’s van de roos wordt nog subliemer dankzij het perfecte evenwicht tussen het duo van smaken en het natuurlijk mineraalwater Evian.

Citroen & Vlierbloesem:
De kracht en de zuiverheid van de citroensmaak vormen een ongelooflijk harmonieus evenwicht met de plantaardige frisheid van de vlierbloesem. Samen met deze fabelachtige combinatie van smaken zorgt het natuurlijk mineraalwater Evian voor een buitengewoon verfijnde ervaring. Aldus het merk.

Framboos & Verbena
Sappig en smaakvol, vormt de framboos de perfecte aanvulling bij de plantaardige en citrusachtige tonen van verbena. Deze originele combinatie komt optimaal tot haar recht dankzij het natuurlijk mineraalwater Evian. Een heerlijk fris drankje!

Evian Fruits & Plantes


Evian Fruits & Plantes is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor €2,79 per flesje. Ook on-the-go locaties als De Broodzaak en AH to Go zullen deze nieuwe smaken van Evian gaan verkopen.
Voor meer informatie kijk je op de website van Evian.

© afbeeldingen via Miss Publicity

 

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.