Goed nieuws voor alle outdoor- en natuurfreaks onder ons! Van 5 tot 14 mei staat de Portugese regio Algarve voor de derde keer in het teken van de Algarve Nature Week. Tijdens deze week (oké, het zijn eigenlijk negen dagen, maar goed) kunnen natuurliefhebbers hun hart weer ophalen!

De Algarve Nature Week biedt opnieuw weer meer dan 150 buitenactiviteiten aan. Voor iedereen is er daardoor wel iets te beleven. Echte fanatiekelingen hoeven zich geen dag te vervelen, maar ook als je gewoon van een rustige wandeling houdt, zit je tijdens de Algarve Nature Week wel goed. De Algarve blijkt namelijk een heus walhalla voor fietsers, wandelaars en vogelspotters.

Klinkt je dat allemaal wat saai in de oren? Je kunt gelukkig ook op avontuur! Surfen, bodyboarden, walvissen spotten, klimmen, duiken, paragliden, kitesurfen: ’t kan allemaal daar op die Algarve Nature Week.

Buiten het hoogseizoen

De Algarve is bij Nederlanders al jaren een populaire strandbestemming, maar deze plaats biedt bezoekers veel meer dan alleen zon, zee en strand. Steeds vaker weten fietsers en wandelaars, maar ook surfers en yogaliefhebbers deze regio buiten het hoogseizoen te vinden. Deze Zuid-Portugese schat is namelijk ideaal voor wie van een actieve vakantie houdt in een natuurlijke en rustgevende omgeving.

De Algarve Nature Week is de ideale periode om kennis te maken met de verschillende kanten van de regio en om in actie te komen in de betoverende natuur.

Aanbod aan activiteiten Algarve Nature Week

Van 5 t/m 7 mei hebben bezoekers van de Algarve Nature Week de mogelijkheid om in Quatro Àguas, Tavira, kennis te maken met het ruime aanbod aan activiteiten. Lokale bedrijven verzamelen zich gedurende deze drie dagen om bezoekers te informeren over bijzondere natuurervaringen en advies te geven. En de toegang? Die is gewoon gratis. 

Ben je nog niet overtuigd om een korte break te nemen? Kijk dan even naar deze video waarop mensen met een ezel over het strand lopen. Leuk man!


 

Voor meer informatie kijk je op deze website.

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.