Hij zit achterover geleund in de stoel. Hij ruikt naar sigaretten vandaag. De vorige keer rook hij naar drank.

‘Weet je waar ik de laatste tijd zo ontzettend geil van word? Ik zag ze vorige keer hier lopen door de stad, een groepje van die negerinnen. Allemaal hadden ze vieze dikke billen, in die strakke broekjes die ze allemaal in de sportschool dragen. Yopapants…zo heten ze toch?’

‘Ja, volgens mij heten ze zo.’

‘Nou, ik liep hier zo door het dorp en ik zag dus zo’n groep negerinnen lopen. Vroeger, toen ik kind was – dat kan ik me nog goed herinneren – hadden we welgeteld 1 neger in de klas. Pedro heette die en hij kwam volgens mij uit Uganda. Nu heb je ze overal, die flikkers! Je hoeft maar een rondje te lopen en je ziet er al een groepje voorbij lopen.’

Ik knik en schrijf het op.

‘Maargoed, die wijven dus hé. Nou, ik vind die wijven dus wel echt ontzettend lekker. Ze hebben iets wat die normale Nederlandse vrouwen niet hebben. Een bepaalde luchtigheid, een bepaalde souplesse die de Nederlandse vrouw mist. Zo’n Nederlands wijf is net een man, of die wil net op een van de mannen lijken. Dat zijn net van die eiken houten tafels in bed. Zo’n zwart wijf, dat moet wel eens anders zijn. Het lijkt me compleet anders, maar waar ik vooral aan denk, is hoe ze in bed zijn.’

Ik kijk op van mijn kladblok en kijk hem nog even aan. Hij maakt grote cirkels met zijn armen, om de maten van de vrouw aan te geven.

‘Misschien zijn dat net Samba danseressen op je lul. Snap je wat ik bedoel’

‘Nee. Niet echt.’

 

Over de auteur

Een cynische etter met een marginaal gevoel voor humor en literair talent. Houdt van honden, heeft een kat.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.