Het zou fijn als ze een keer een driekwartsbroek zou dragen. Ik heb echt een hekel aan die dingen. Aan het stof alleen al, dat tot de enkels gaat en waar dan van die vieze, geschoren witte enkels onder hangen. Als ze dat ding een keer zou aantrekken, dan zou ik wel van dat ellendige gevoel verlost zijn. Dan is ze net zoals de rest.

Geluk moet je maken, zegt men. Misschien kan ik morgen wel even naar de HEMA gaan. Zelf zo’n ding halen, haar maten ken ik nog wel. Ik zou een mooie uitkiezen: een witte met uitwaaiende stukken aan de enkels en roze bloemen aan de zijkanten. ‘Alsjeblieft!’ zou ik zeggen, wanneer ik haar weer zou zien: ’Speciaal voor jou.’ Ze zou raar opkijken, met een blik van ‘wat moet ik nu weer met dit ding’, maar uit schuldgevoel zou ze hem toch een keertje aantrekken. Misschien niet in het openbaar, maar wel wanneer ik haar zie. Het is alleen afwachten wanneer.

Maar dat geluk zal ik niet hebben. Volgens mij verkoopt de HEMA die dingen niet eens. Alle V&D’s zijn ook voortaan dicht. Daarnaast zou het haar waarschijnlijk nog mooi staan ook, met dat dat mooie figuur van d’r. Ze zou vast iets leuks kunnen doen met de pijpen, waardoor er weer een hele nieuwe trend ontstaat. En dan ben ik nog verder van huis.

Verdomme.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.