All eyes on you! Douglas komt met iets nieuws: een self tanning in shower bodylotion. Whut? Kort uitgelegd: douchelotion waar je bruin van wordt. Is dat even makkelijk?!

Je kunt je alvast helemaal voorbereiden op de zomer, zonder daar te veel moeite voor te doen. Super handig! Met deze self tanning shower bodylotion (wat een naam zeg), belooft Douglas een egaal effect en een natuurlijk resultaat. Dat houdt iets in als: je ziet er niet uit als een wortel. De self tanning shower bodylotion werkt heel snel, afhankelijk van de door jou gewenste kleur, zou je al na twee tot vier dagen resultaat zien.

Hoe werkt dat dan?

Nou simpel! Douglas maakte een stappenplan, zodat er niks verkeerd kan gaan.

1. Wassen

Was en douche zoals je normaal gesproken ook doet.

2. Aanbrengenimage

Breng de lotion aan op de vochtige huid (en dan wel zo dat het een beetje gelijkmatig verdeeld is, om redenen die je zelf ook begrijpt).

3. Wachten

Dit is een stap die wel een béétje onhandig is. Je wacht, zonder in contact te komen met water, drie tot vier minuten. Op die manier trekt de self tanning in shower bodylotion goed in.

4. Afspoelen

Tenslotte spoel je lotion eraf met warm water. Nog even droog deppen en klaar!

Wij gaan hem binnenkort voor je testen en we zijn heel erg nieuwsgierig! Wil je de review niet afwachten? Je kunt vanaf nu bij Douglas een self tanning in shower bodylotion kopen voor €14,99 (200 ml).


Houd Instagram in de gaten voor de nieuwste updates van Lilyrose Lifestyle!

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.