Frituursnacks zijn eigenlijk net mannen. Nee wacht, mannen zijn net frituursnacks. Als je er goed over nadenkt, en je werkelijk niks anders hebt om over na te denken. En zo geschiedde, in mijn zusjes hoofd…

1. De Frikandel

Frikandel

De frikandel is het soort man dat een scheet laat op de eerste date. Hij doet geen moeite dingen mooier te laten lijken dan ze zijn. Hij zegt precies wat hij denkt, ook al zit niemand daar eigenlijk op te wachten. Vraag niet -ik herhaal- vraag NIET of je dik lijkt in dat jurkje als je enige waarde hecht aan je ego. Je zou denken dat er ergens hersens zitten in deze man, maar daar merk je eigenlijk helemaal niets van.

 

2. De Kipvingerkipfingers-500x500

Deze man ziet er leuk uit van buiten, maar wat er van binnen zit… Je zult het nooit weten. Een beetje een vreemde vogel. Een gesloten persoon, niet het soort man dat je meeneemt naar familiefeestjes. Simpelweg omdat je geen zin hebt om je keuzes later te moeten uitleggen.

 

3. De Kroket

De Kroketman is zo slecht nog niet. Hard van buiten, zacht van binnen. Soms vraag je je af waarom het nooit werkte. Hij heeft een groot hart. Misschien wat teveel hart. En is dat een stukje varkensoor?

 

4. Het Vlammetjevlammetjes-kip

Kort, heet, pittig, maar je weet: morgen heb je spijt.

 

5. De Onidentificeerbare Frituursnack Die Iedereen Laat Liggen

deep-fried-lean-pockets

Waarom zijn alle leuke mannen bezet? Omdat ze LEUK zijn, dat is waarom. Deze jongen is al 10 jaar single, en heeft inmiddels 24 rare fetishes ontwikkeld door alle porno die hij heeft gekeken. Serieus, als zelfs de frikadellen op gaan: stay away.

 

6. De Hamburgerfast-food-632447_640

Deze man is het hele plaatje, denk je. ‘Ja, het is onherkenbaar, vet, zout vlees, maar kijk! Groenten! Welke andere snack heeft er nou groenten?’ Natuurlijk, maak dat jezelf maar wijs. Stiekem weet je zelf ook dat deze man alleen maar slecht voor je is.

 

7. De Snackmixsnackmix

Keer op keer geef je deze man een kans, en keer op keer belooft hij dat hij deze keer anders zal zijn. Je weet zelf ook niet waarom je er steeds weer in blijft trappen, want elke hap smaakt precies hetzelfde.

 

8. De BitterbalBitterballen_mosterd_mayo

De bitterbal is eigenlijk alleen maar leuk op feestjes.

Heb jij een ex die je doet denken aan een frituursnack? Heb jij de halve snackbar al gehad of ken je iemand die altijd op kipvingers valt? Deel het in de comments!

 

Over de auteur

Koopt alleen blauwe dingen.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.