Hey mannen! Eindelijk die leuke chick aan de haak geslagen? Wat dacht je er dan van als je deze dingen eventjes nog een paar maanden uitstelt, of gewoon voor altijd… Je wilt niet dat ze gillend wegrent, toch? 

1. Scheten laten

Nope, niet de eerste maand en ook niet als je dan al dag en nacht bij elkaar bent. Ook wij blijven graag nog even in de waan dat je perfect bent. En knijp je billen maar goed samen, want ook als het per ongeluk gebeurt willen wij je zo snel mogelijk uit onze buurt hebben. We zullen vast stom lachen, of zeggen dat het niet uitmaakt, maar dat doet het wel.

2. Aankondigen dat je gaat poepen

Dan is de druk er vast een beetje af, zul jij denken, maar wij zien het voor ons hoe jij je kont afveegt. Dat. doen. we. echt. En als je het dan echt niet in kunt houden, zorg er dan voor dat je snel bent, dat je je handen wast en de wc netjes achterlaat. Als dit ware liefde is, kunnen we nog lang genoeg van elkaars remsporen genieten.

yeah

3. Profiteren

We vinden het niet erg om dingen te betalen, we vinden het niet erg om je ergens op te trakteren, maar als jij alleen maar van ons rookt, eet en zuipt dan ben je een afknapper. Dat geldt ook als wij keer op keer jouw biertjes in de kroeg moeten betalen, of de taxi naar huis. Zorg lekker voor jezelf joh, dat is niet zo moeilijk toch?

4. Uitgebreide telefoongesprekken

Zo lang we niet samenwonen, of heel veel tijd met elkaar doorbrengen, is het een enorme afknapper als jij de hele avond met je telefoon in je hand zit, of je telefoon alleen aan de kant legt als je seks wil. Je komt niet alleen ongeïnteresseerd over, maar we krijgen ook het idee dat iedereen op dit moment beter is dan wij. Ga daar dan maar naartoe. Dan kunnen wij ook nog wat leuks van onze avond maken.

5. Opscheppen

Ja, je hebt vast een hele succesvolle band of dj-carrière. En die wereldreis was vast en zeker onwijs goed voor je ontwikkeling en ja wat ga je Nederland dan waarderen. En geweldig dat je cum laude bent afgestudeerd ondanks de dood van de oma van een vriend van je. Je bent echt geweldig. Ga nu maar even ergens anders geweldig zijn. Daag!

shave back

6. Te hard rijden

Met te hard rijden ben je absoluut ontzettend stoer bij je vrienden. Ja, leuke auto. Ja, hij gaat heel hard. Dat is een beetje de bedoeling van een auto, anders had je ook wel een fiets kunnen hebben. Doe nu maar weer normaal. Wij hebben liever iemand die zich aan de snelheid houdt, zodat we blijven leven en het idee krijgen dat je ons toch wel een beetje wilt beschermen.

7. Ineens iemand anders zijn

Ohja, we kennen de lieve, leuke jongen die plotseling in een macho verandert zodra hij bij zijn vrienden is. Weetje hoe wij die jongen nu noemen? Ex.

8. Opscheppen over 1 bepaald lichaamsdeel

Ga er maar vanuit dat je piemel ver beneden de maat is. En dat geeft niet. We proberen het wel gewoon en daarna zeggen we er niets over. Tenzij je onze ex wordt.

weep and die

9. Over vrouwen praten alsof het dingen zijn

Niets is minder sexy dan een vriendje dat rondom zijn vrienden ineens in een complete klootzak verandert en respectloos over vrouwen praat. Wij hoeven het niet te horen. Doe dat maar gewoon als je met je vrienden in de kroeg zit en wij thuis onze nagels aan het lakken zijn.

10. Je moeder afzeiken

Dat wij jouw moeder de meest onaardige vrouw op de wereld vinden, betekent niet dat jij dat ook moet vinden. Het is echt waar: mannen behandelen hun vriendin zoals ze hun moeder behandelen. Als jij al niet weet hoe je respectvol met je moeder om moet gaan, hoe ga je dat dan in hemelsnaam doen bij ons? En als jij achter haar rug om stomme gezichten maakt, of ronduit beledigend bent, dan kan deze relatie nooit werken. Wij haten haar wel voor jou, anders kunnen we net zo goed geen schoonmoeder hebben.

chandler

Ladies! Hebben jullie nog iets toe te voegen aan de lijst? Plaats het in de comments!

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.