Ik mediteer.

Ja, wat? Wat wil je nou? Vind je me nu een zweverige kut, ofzo!? Nee joh, dat gaat toch helemaal nergens over! Rot toch eens op met die kut kop van je. Met die mening die echt nergens op slaat. Ik vind het gewoon lekker om even 10 minuutjes voor mezelf te hebben, oké? Daar hoef je toch niet over te oordelen ofzo? Vind je me nu raar ofzo?

Wat!? Kom dan! Ik zie je wel gniffelen. ‘Ah joh, die Roel is weer bezig met zijn mediteren.’ denk je, ‘Vast iets gevonden wat hij weer helemaal fantastisch vindt. Gaat ie weer.’ Nou, ja. Ik zal het je eens vertellen, blaaskaak. Ik ben voortaan zo relaxed, ik zweef lekker op en neer, recht naar je moeder toe. Die zweefde ook wel behoorlijk nadat ik haar had gedaan.

Als je me niet gelooft, moet je het maar eens proberen. Kijk dan nog maar eens of je zo stoer bent, reetridder. Download Headspace en ga maar lekker tien minuutjes alleen zitten. Pak een bankje of je stoel. Oortjes in en gaan met die banaan. Daarna even masturberen, want zo geil word je van jezelf.

Dan praten we nog een keer.

 

Lul.

 

Over de auteur

Een cynische etter met een marginaal gevoel voor humor en literair talent. Houdt van honden, heeft een kat.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.