Is dit een coole samenwerking or what? Het Amerikaanse label Vans heeft een complete Disney collectie op de markt gebracht. Vans werd in 1996 opgericht als schoenenmerk voor de skate- snowboard- en surf scenes. Inmiddels blijft het niet uitsluitend bij deze doelgroep, maar worden Vans wereldwijd door jong en oud gedragen. Naast schoenen verkoopt Vans ook kleding en accessoires. 

De samenwerking met Disney is nieuw voor Vans, maar compleet nieuwe designs hoeven we niet te verwachten. Een diepere duik in de nieuwe collectie laat snel zien dat het hier gaat om een bedrukking van Disneyfiguurtjes op de reeds bestaande Vans ontwerpen.

Voor mannen en vrouwen

De samenwerking tussen Disney en Vans wordt in de media gepromoot voor zowel stoere mannen en vrouwen. Met het zomerse tintje dat in de persfoto’s verschijnt, kunnen we er zeker van zijn dat het hier een collectie betreft die met name gedragen zal kunnen worden tijdens de wat warmere dagen.

Vans is een betaalbaar merk en de samenwerking met Disney heeft de prijs (gelukkig!) niet beïnvloed. Je kunt kiezen uit leuke petjes, bootschoenen, de klassieke Vans designs en uiteraard een heleboel andere kleding en accessoires. Onze persoonlijke favorieten?

 

Shoppen maar!
Op Vans.com/Disney  kun je meteen de leukste Vans x Disney items shoppen.

Over de auteur

Ik eet geen rode dingen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.