Daar is ie weer! De Styletonebox kwam zoals altijd op de tweede vrijdag van de maand. Dit keer was ik thuis tijdens het bezorgen en het pakketje kwam echt met een knal op de deurmat terecht. Ik was echt verbaasd dat alle palettes in de vorige boxen dit hadden overleefd, haha!

Deze maand is het thema “Under the sea”. De box is geïnspireerd op zeemeerminnen! En de hele box is ook nog eens vrij van parabenen. Kijk, dat horen we graag. Ik laat jullie graag weer zien wat er in de box zit en wat mijn eerste indruk van de producten is.

1. Note Cosmetics – Rich Color Lipstick in Juicy Nectar €9,90 

Deze lipstick staat me echt niet. Nee maar echt. Het is een beige kleur met een perzik ondertoon en perzik staat me prima, maar deze kleur maakt me ontzettend flets. De lipstick lijkt mijn lippen wat meer te blenden met mijn huid terwijl ik juist opvallende lippen ben gewend.

De lipstick textuur is wel heel fijn en de pigmentatie is ontzettend goed. De shiny finish is erg mooi en de subtiele vanillegeur is heerlijk. De verpakking is ontzettend chique, en door de bredere dop toch net wat anders dan we gewend zijn. Deze lipstick zou ik graag in een andere kleur willen hebben!

 

Exfoliating Body Scrubber2. Daily concepts – Exfoliating Body Scrubber €6,00 

De body scrubber lijkt een beetje op een sponsje, en dat is het ook! Het bevat verder geen vloeistoffen, maar heeft een katoenen hoesje dat van nature exfolieert. Er zijn twee kanten van de spons die ieder een andere textuur hebben. De ene kant is wat zachter en de andere kant is wat ruwer. Ook heeft het sponsje een labeltje waarvan de tekst vervaagt als deze aan vervanging toe is. Super handig! Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar het product ziet er veelbelovend uit! Ik kan niet wachten om onder de douche te springen.

3. Manna Kadar – 3-in-1 Fantasy €17,95

Manna Kadar vind ik echt een heerlijk merk! Het doet heel oosters en verzorgend aan. Toen ik dit product voor het eerst zag, leek het vooral op een mono eyeshadow. Dat is het ook, maar dat is het niet alleen. Het is ook nog een blush en een highlighter. De kleur is namelijk zo gemaakt dat het voor iedere huidskleur geschikt is. De pigmentatie is niet optimaal, maar voor een blush en een highlighter hoeft dat niet. Als je hem gebruikt als oogschaduw dan kan hij altijd wat dikker aangebracht worden.

4. Peony Cosmetics – Pink Glow Highlighter €20,95

Oké, ik zou persoonlijk echt geen 21 euro neertellen voor een highlighter. Die zitten namelijk vaak genoeg in de Styletone box en worden voor een veel schappelijker prijsje verkocht. Een voordeel aan dit product is dat het vegan is! Ook past de highlighter bij iedere huidskleur. Hij ziet er wel enorm roze uit in de verpakking, echt een klein zuurstokje. Toch is het pigment heel subtiel en vallen vooral de gouden shimmers op. Het lijkt op de huid vooral een beetje rosé goud. Hij ruikt enorm sterk, een beetje naar goedkope make-up voor kindjes. Dit product zou ik echt als back-up gebruiken, niet als alledaagse highlighter.

20160610_122628

5. GLOW For A Cause – Solid Perfume in Vibe €12,95

Dit product kon je in verschillende geurtjes ontvangen. Namelijk in Inspire, Calm. Wander, Wish, Dream, en Vibe. Ik kreeg Vibe, een heerlijke, bloemige geur die naarmate de dag verloopt verandert in een zoetige, poederige geur. De geur blijft ontzettend lang hangen en iedere keer als ik me omdraai, ruik ik de heerlijke geur van Vibe. Hij is minder zoet dan ik gewend ben, het is echt een “volwassen” geur. Voor maar €12,95 zou ik hem zeker kopen! De solid parfum zit wel in een heel onhandig potje. Ik vind het een beetje vies om iedere keer met mijn vinger in zo’n potje te poeren. Een stick zou zo veel beter zijn!

20160610_122649

Ik ben redelijk tevreden over deze box! De highlighter en de lipstick zijn een beetje een tegenvaller, maar de rest van de producten maakt dat ruimschoots goed.

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.