Vrijdagavond kwam ik na een vreselijk zware dag thuis om te zien dat de Styletone box op mijn deurmat lag. Normaal gesproken ben ik heel enthousiast maar we hadden die dag mijn opa zijn begrafenis gehad in Duitsland. 4 uur heen, een emotionele begrafenis en 4 uur terug in de auto zorgden ervoor dat ik nou niet heel enthousiast was. Hier hebben helaas mijn foto’s ook onder geleden, ze zijn allemaal in het donker gemaakt namelijk. Sorry, ik zal het goed maken!

De volgende ochtend heb ik de inhoud bekeken en die viel me tegen. Maar nadat ik nog een nachtje had geslapen, viel het allemaal reuze mee. Sterker nog, toen ik een aantal producten ging proberen was ik eigenlijk heel enthousiast!

20150913_204023

So Susan Feather Lash Mascara

Ik kan jullie nu al vertellen, dit is een pareltje. Ik heb hem nu een keer gebruikt en hij is echt fantastisch. Hij is waterproof, daar ben ik altijd blij mee. Waterproof mascara wil nog wel eens vlekken onder mijn ogen omdat ik daar altijd concealer draag. Dit schatje doet dat niet! Hooray! Dit is de tweede mascara ooit voor mij die dat niet doet. De textuur is fijn, het borsteltje is voor mij wel wat te groot omdat ik nogal kleine oogjes heb. Het enige nadeel is dat hij mijn wimpers zo groot maakt dat ik even later de mascara van onder mijn wenkbrauwen weg moet poetsen, en dat in 1 keer! Dit is een blijvertje.

B20150913_204205_001eebee powder brush

Het is een brush, niet heel veel bijzonders ofzo. Hij is enorm groot, maar in de verpakking is hij wel heel handig mee te nemen. Hij houdt veel poeder vast, maar vooral poeder wat ik eigenlijk nooit gebruik, dat is jammer. Ik wil alsnog heel graag de wondere wereld van de blush ontdekken en deze kwast kan me daar vast bij helpen! Ik heb niet veel verstand van kwasten maar deze voelt goed en ziet er stijlvol uit. Ook laat hij geen haren los. En Beebee is een Nederlands merk, wat altijd een pluspuntje is natuurlijk!

Timeless Truth Sheet Mask

Ik heb sheet masks al veel gezien op andere blogs, dus ik vind het leuk dat ik er nu ook een verpakking van heb! Of het masker is heel erg dik of er zitten meerdere maskers in, dat heb ik nog niet kunnen ontdekken. Ik heb het masker met hyaluronzuur gekregen en ik ben super benieuwd!

20150913_204407So Susan Statement Skin

Veel So Susan producten de laatste tijd. Deze vind ik wel tof eigenlijk, het is een highlighter pen. Hij glittert een beetje, en bij het opbrengen moet het echt wel uitgesmeerd worden anders ontstaat er een zweeteffect. In het magazine staat een handleiding, thank God for that! Ik kan dus los met de highlighter pen. Spannend!

Mullein & Sparrow Tinted Lip & Cheek Balm

Mijn minst favoriete product van de box. Het is een donkerbruine chocoladekleur wat echt niet bij me zal staan. Hij stinkt een beetje, maar hij smelt wel snel. Ik heb hem geprobeerd op mijn lippen en gelukkig heeft hij niet heel veel pigment, dus dat is wel een pluspuntje. De verpakking is ook heel mooi, het doet een beetje denken aan een potje wat mijn oma in haar tas zou hebben gehad.

Ik ga zeker de So Susan mascara gebruiken, die bevalt me heel erg goed. Ook ga ik het masker proberen, ga ik een poging wagen om blush te gebruiken zonder er als een clown uit te zien. Ik zou het heel leuk vinden als jullie een reactie achter laten over de Styletone box.

Ook wil ik jullie heel graag laten weten dat ik in het magazine sta wat altijd bij de Styletone box komt, dat vind ik zo cool! Ik ben helemaal in mijn nopjes.

11998104_10206756300980134_167689962_n

 

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.