Afgelopen week was het zover, de Styletone box viel weer op de deurmat. Deze keer veel zwart op de omslag, iets wat me pas opviel toen ik de inhoud van de box bekeek. Het was weer eens een ware verrassing!

De box

Deze maand wil Styletone je out-of-the-box laten denken. Het is IMGP1454maart, waardoor je make-up in lieflijke pasteltintjes zou verwachten om je zo voor te bereiden op de lente. Styletone besloot echter het roer radicaal om te gooien en komt met iets heel anders, namelijk heel veel zwart! Denk aan vijftig tinten grijs en dan zit je qua kleur aardig goed.

Zoals de foto al een beetje verraadt, bevat de box dit keer vier make-up producten en één gezichtsverzorgingsproduct.

Ofra

Van het merk Ofra is een eyeliner toegevoegd. Om al het zwarte in de box wat te verhelderen, is er gekozen voor een witte eyeliner. Het voordeel hiervan is, wanneer je het op de waterlijn van je oog gebruikt, het je ogen groter doet lijken.

Het potlood is aan de harde kant, iets wat niet prettig aanbrengen is wanneer je lenzen draagt zoals ik. Overigens vind ik het sowieso niet fijn om oogpotlood op mijn waterlijn te dragen wanneer ik lenzen in heb. Het irriteert altijd een beetje op mijn lenzen lijkt het wel. Ik denk dat het op mijn ooglid niet zo erg is dat de eyeliner wat steviger is, zo kun je een mooi strak lijntje trekken. Je kunt op de foto’s zien dat dit potlood een mooie, duidelijke kleur afgeeft. Voor op mijn waterlijn zou ik zelf liever een eyeliner willen die net iets zachter is.

Styletone geeft in het boekje nog een aantal tips voor het gebruik van deze eyeliner. Zo kun je ook proberen om een lijntje te trekken boven je zwarte eyeliner bijvoorbeeld. Of kleur je lippen er eens mee in voordat je je favoriete lipstick aanbrengt. Kortom, voldoende gebruiksmogelijkheden! Voor dit potlood betaal je normaal €11,75.

Marsk

Nu gaan we over naar de donkere kant van de box, namelijk naar een minerale oogschaduw. Hij lijkt zwart, maar is eigenlijk heel donkergrijs. Wat het mooie is aan deze losse oogschaduw, is dat het goed te gebruiken is wanneer je een gevoelige huid hebt. Er zitten namelijk geen extra toevoegingen in om de poeder bij elkaar te houden.

Wat erg belangrijk is bij deze oogschaduw, is het gebruik van een goede oogschaduwprimer. Deze zorgt ervoor dat je oogleden wat vettiger worden, zodat de oogschaduw mooi aanbrengt en ook goed blijft zitten.

Ik denk dat de gemiddelde vrouw, die deze kleur ziet, niet gelijk dolenthousiast wordt. Toch laat Styletone met een voorbeeldfoto zien dat deze oogschaduwpoeder heel mooi gecombineerd kan worden met een warme nude of paarse kleur.

Het is wel een geknoei als ik het potje opendraai om hem te swatchen. De glitters vliegen me om de oren! Ook snap ik nog niet helemaal hoe ik, zonder alles onder te smeren, wat oogschaduw uit het potje omhoog kan krijgen. De truc is om het dekseltje er weer op te draaien, even op de onderkant te tikken (schudden kan ook) en dan zit er meer dan voldoende in het potje om te gebruiken. Aanbrengen met een oogschaduwkwastje en dan ben je klaar voor een feestje! Voor dit potje betaal je €19,50.

Ardency Inn

“Oh een lippotlood!”, dacht ik toen ik hem uit het doosje pakte. Toen ik de dop er eenmaal aftrok, schrok ik me dood. Zwart?! Wie gaat er nu met zwarte lipstick rondlopen?!

Dit was het moment waarop ik het boekje opensloeg. Een zucht van verlichting volgde, het is een doorschijnend laagje dat je alleen of over je favoriete lipstick kunt dragen.

Zoals je op de foto kunt zien, is het niet gitzwart. Het geeft een doorzichtig laagje. Ik heb het op mijn lippen geprobeerd, zonder iets eronder en vond het er niet uitzien. Mocht ik ooit Halloween gaan vieren, dan komt deze goed van pas! Ik zie mezelf dit nog niet over mijn favoriete lipstick smeren voor een feestje. Voor dit potloodje betaal je €17,50.

Figs & Rouge

Op naar het gezichtsproduct van deze maand, een herstellend serum van Figs & Rouge. Dit merk is ondertussen wel bekend voor mij, ik heb er al een aantal producten van ontvangen in de Styletone Box.

Dit serum is speciaal voor de geïrriteerde, droge en rode huid op je voorhoofd, rondom je ogen of op je handen. Het zit vol natuurlijke ingrediënten om je huid net dat beetje extra te geven.

Een serum kun je over het algemeen voor je dag-/nachtcrème gebruiken. Het geeft net dat beetje extra voeding aan je huid. Zeker voor de mensen met een droge huid, zullen hier veel baat bij hebben. Heb je een vettere huid? Dan is het verstandig om alleen een serum te gebruiken. Daarnaast ook nog een dagcrème gebruiken is vaak wat teveel van het goede.

Deze serum kost normaal gesproken €31,99. Ik ga het zelf niet testen, omdat ik over ben gestapt op producten van één merk. Mocht je dit product voor mij willen testen en er een review over willen schrijven, laat het me vooral weten!

Iskin

Het laatste product van deze maand is een lipgloss. Deze plumping lipgloss zou, na een paar weken gebruik, vollere en gladdere lippen als resultaat moeten hebben. Sorry Styletone, maar hier geloof ik niet in.

Ik heb het meest lieflijke kleurtje gekregen van de drie die je kon ontvangen, een beetje perzikachtig. Zodra ik hem opendraai, komt me een tandpasta-achtige geur tegemoet. Ik moet er wel om lachen, het is dat tandpasta een andere kleur heeft, anders had ik dat ook kunnen gebruiken.

Als ik de lipgloss op mijn hand smeer, zie je wel een beetje het effect dat het op je lippen ook heeft. Door de glans en structuur, laat het je lippen wat voller lijken. Daarnaast tintelt het enorm de eerste twee minuten na het aanbrengen. Hij plakt niet enorm en voelt eigenlijk best zacht aan op je lippen. Het blijft ook redelijk lang zitten en een voordeel aan lipgloss is dat het makkelijker bijwerkt dan lipstick. Je betaalt normaal gesproken €49,- voor deze lipgloss.

Conclusie

Ook deze maand weer een leuke box! Vooral een aantal verrassende producten, die toch veelzijdiger bleken dan in eerste instantie verwacht. Ik ben nog steeds elke maand blij verrast wanneer de Styletone Box in mijn brievenbus verschijnt!

Wil je het serum van Figs & Rouge testen en reviewen? Laat dan een reactie achter!

Over de auteur

Probeert studenten wat bij te brengen over de Nederlandse taal. Woont samen met vriend, drie honden en een kat. Gaat in 2018 trouwen en heeft alles voor deze dag al jaren uitgestippeld op Pinterest.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.