Marit en ik hebben een tijdje geleden toevallig hetzelfde Lush product gekocht: de Sea Spray! Ook Jacky heeft ‘m gebruikt en schreef hier al eerder een review over. Omdat wij geen dreads hebben besloten Marit en ik om samen nog een review te schrijven over dit must-have product!

Samantha:

Een tijdje geleden heb ik lekker geshopt bij de Lush. Hier vond ik Sea Spray, een spray dat mij beloofde dat ik “veel body, volume en hold” zou krijgen. Ook zou ik van de geur extra energie krijgen. De body, volume en hold sprak mij erg aan en de extra energie vond ik maar bullshit.

Ik was zo fout. Jacky beschreef eerder de geur al. Hij is zo heerlijk, en ik krijg er ook echt extra energie van! Hij heeft echt de geur die je ruikt op het strand, maar dan net iets zoeter. Hoe kan dat ook anders, met al dat zeezout? Als ik Sea Spray in mijn haar doe heb ik het gevoel dat ik op vakantie ben. Voor mij is Terschelling dé ultieme vakantiebestemming omdat ik hier al een paar keer met mijn Grote Liefde heen ben geweest. Voor mij doet de geur dan ook aan Terschelling denken en ik krijg een beetje heimwee zodra ik Sea Spray gebruik.

En hij doet wat hij belooft hoor! Mijn haar wordt stugger, alsof ik net een frisse duik in de Noordzee heb genomen. Er zit een lichte haargel in, die wel hard wordt. Ik gebruikte normaal eigenlijk niks in mijn haar, maar na Sea Spray ben ik om, en de foto’s laten zien waarom!

11358635_10206192857574401_270224025_n_2a111652230_10206192857694404_722234389_n_ed9

 

Op de linker foto heb ik nog geen Sea Spray in mijn haar, en rechts wel. Er is heel duidelijk te zien dat er wat meer slag in mijn haar zit, en het valt wat mooier en met meer volume. Ik moet er wel bij zeggen dat ik redelijk veel gebruik. Het sprayt ook heel hard, dus het is altijd goed oppassen dat ik het niet per ongeluk recht in mijn oor spuit. Mijn haar is niet over de top, het pluist niet en het voelt stug. Veel beter dan alle andere styling producten die ik heb uitgeprobeerd!

Marit:

Eerder lichtte ik hierover al een tipje van de sluier op. Sinds een tijdje gebruik ik de Sea Spray van Lush en ik ben er echt heel blij mee! Eerst zal ik je vertellen hoe en wanneer ik hem gebruik.

Ik begin ‘s avonds nadat ik mijn haar heb gewassen. Ik zwiep mijn haar naar de ene kant van mijn hoofd en spuit dan twee sprays over die kant van mijn haar. Even met mijn vingers erdoor en dan is de andere kant aan de beurt.

Voordat ik mijn haar föhn, vind ik het fijn om wat versteviging in mijn haar te hebben. Alles om de volgende ochtend ook nog volume te hebben! Met deze vier sprays Sea Spray ben ik klaar om mijn haar te föhnen. Stel je voor hoe ik eerder een handpalm vol schuim in mijn haar smeerde!

Als dit klaar is dan ziet mijn haar er als volgt uit. Voor ik deze foto’s maakte, waste ik mijn haar met Honey I washed my hair van Lush en heb ik dus alleen wat Sea Spray gebruikt ter versteviging.

IMGP0946-1IMGP0951-1 (1)

Op de eerste foto zie je hoe mijn haar er uitziet na het alleen gewassen en geföhned te hebben. Op de tweede foto heb ik hierna wederom wat Sea Spray in mijn haar verdeeld.

De volgende ochtend zit mijn haar nog best goed. Vaak moet ik alleen mijn pony even in model föhnen. Ik spray wederom wat Sea Spray in mijn haar, dan vooral om een lekker warrig effect te creëren. Verder zorgt het voor een mooi volume en hoef ik hierna maar een beetje haarlak te gebruiken om te zorgen dat mijn haar de hele dag goed zit.

Het leuke aan de Sea Spray vind ik dat ik midden op de dag even met mijn vingers door mijn haar kan gaan en hiermee het volume weer iets terugbreng. Mijn haar voelt ook wat steviger aan.

Het allerfijnste is wel de geur! Door het zout in de spray, voelt je haar ook aan alsof je net van het strand komt. De geur ondersteunt dit gevoel ook echt! Wauw!

Al met al vind ik de Sea Spray een heel fijn product. Eerder was ik ‘s avonds in de weer met volumeschuim en ‘s ochtends met wax om het volume proberen te behouden. Dit heb ik nu niet meer nodig! Eén flesje spray en een bus haarlak is alles dat ik nodig heb!

Review: Lush Sea Spray
Geur9
Gebruiksvriendelijkheid8
Prijs-kwaliteit verhouding0
Tevredenheid8.5
8.5Totale score

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.