Waar zal ik een beginnen? In de vorige artikelen heb je kennis kunnen maken met nagelstickers en het aanbrengen van deze stickers. Eigenlijk verkoopt elke (grote) keten wel nagelstickers of accessoires voor nagels. De Etos is één van deze ketens en de gangbare, duurdere merken hebben we al voorbij zien komen, maar het huismerk van de Etos heb ik nog niet voor je getest. Daarom vandaag een review over de Etos Nail Stickers.

Schattige hartjes

In plaats van de complete nagel te bedekken, kun je er ook voor kiezen om kleine details aan te brengen op je nagels. De nagelstickers die ik vandaag ga testen zijn in de vorm van een hartje. Je kunt ze voor €2,25 halen bij de Etos.
Hartjes zijn schattig, leuk en eigenlijk voor zesjarige meisjes, maar stiekem vind ik ze wel zoet. Daarom mag ik ze ook proberen, ook al ben ik twintig jaar geleden de leeftijdsgrens gepasseerd.

Dit is wat je aantreft in de verpakking:

Untitled-7

Best leuk! De verschillende kleurtjes op het doorzichtige velletje, zien er op zichzelf al vrolijk uit. Je zou denken dat dit een geweldig resultaat oplevert, maar ik haal je even uit de droom: dat is niet het geval.

De stickertjes zijn wat lastig van het vel af te halen, waardoor je ze gemakkelijk kapot trekt. Of ik ben een enorme kluns, dat kan natuurlijk ook.

Untitled-8

Hoe werkt het?

Voor geen meter. Je trekt een stickertje van het vel af en vervolgens plaats je die sticker op je nagel. Simple as that. Ik heb inmiddels vijf stickers kapot getrokken en de rest is redelijk op mijn nagels terecht gekomen, maar of het nou mooi is?
Het was misschien leuk geweest om mijn nagels te lakken, maar dat had ik eigenlijk een paar dagen terug al geprobeerd en toen was de sticker er ook zo weer af, zelfs na het aanbrengen van de Essence Quick Dry Top Coat.

Resultaat

resultaat

Allemaal leuk en aardig, maar ten eerste is het niet mooi (kan ook door mijn klunzigheid komen) en ten tweede plakt het voor geen meter.
De stickertjes zaten er net op toen ik besloot om even met iemand te gaan lunchen en een wandeling te maken. Toen ik terugkwam was er één sticker al voor de helft gesneuveld en nadat ik thuis een aantal keren mijn hand door mijn haar haalde, kon ik de stickertjes zo uit mijn haar plukken.

Topkwaliteit? Nope. Ik loop, na drie uur, alweer met kale nagels en alles blijft achter de stickers hangen. Ik vraag me af of de stickers het zullen houden tot na de afwas, maar ik heb er een hard hoofd in.

Conclusie?

Weggegooid geld. Koop maar niet.

 

Review: Etos Nail Stickers
Gebruikersgemak5.5
Kwaliteit2
Houdbaarheid1
Prijs6
3.6Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)
0.0

Over de auteur

Ik eet geen rode dingen.