Lilyrose omarmt imperfectie. Wij zijn de sukkels uit de klas, de mensen die het net niet helemaal goed doen en voor ons is er maar een troost: de meerderheid is zoals wij zijn. Hoera! Lilyrose is de anti-blog die integer, zonder poespas en authentiek is. We hopen vooral dat jij je thuis voelt bij ons.

Mocht je een bedrijf zijn dat wil samenwerken met Lilyrose: hartstikke leuk! We geven je graag meer informatie op onze pagina over advertenties en samenwerkingen. Zorg je er wel voor dat je de website hebt bekeken en bij ons past? 🙂 Mocht je dat zeker weten, dan kun je natuurlijk ook meteen een e-mail naar redactie@lilymag.nl sturen, of om het wachtwoord van onze mediakit te vragen. Voor review exemplaren* vragen we geen vergoeding en deze kun je direct naar het volgende adres sturen:

Wortelhaven 89A
8911 G.L Leeuwarden

Wij zorgen er zelf voor dat het review product direct bij de juiste editor terecht komt! Vergeet niet om de bedrijfsgegevens (ook e-mail!) mee te zenden, zodat we een berichtje kunnen sturen wanneer de review online staat!

Goed, alle reclame terzijde: we stellen ons graag aan je voor!


* Dit is Lilyrose Lifestyle. Heb jij toffe gadgets, films, games of apps waarover je graag een review wilt, dan zullen we deze plaatsen op de Lilyrose Entertainment website.

 

 

 

 

 

Fuckhighclass

Fashion blogger
Google+