Sjokkend over de uitgestrekte grond denk ik terug aan wat was. Aan de intense momenten. Aan de liefde die rondhing in de ruimte. De liefde die iedereen gevoeld moet hebben. De liefde waar je een warm gevoel van krijgt. De liefde die een fijne tinteling in je buik veroorzaakt.

Ik spring van het ene stukje grond naar het andere stukje grond, plassen water ontwijkend. En ik adem de frisse lucht diep in en staar omhoog naar de oneindige lucht boven mij. De lucht die een kleurenpalet van talloze tinten laat zien.

Ik denk terug aan de momenten waarop alleen dat moment telde. De momenten waarop je gedachten stilstaan en je alleen maar voelt. De momenten die tussen die bewuste 4 muren plaatsvonden, stonden los van de buitenwereld. Alles wat zich buiten deze muren afspeelde, telde niet.

Ik denk terug aan het moment dat mijn zus het mij vroeg. Aan hoe ik zonder enige twijfel en met enige ontroering ‘JA!’ zei. Ik denk terug aan het moment waarop ze ‘Ja’ zeiden tegen elkaar. ‘Ja’ tegen de liefde, ‘Ja’ tegen een toekomst samen. Ik denk terug aan het moment dat ik naar voren mocht komen en mijn handtekening mocht zetten. Mijn handtekening omdat ik geloof in de liefde en bovenal in de liefde tussen deze twee mooie mensen.

Only love.

Fotocredits: Geke Willems

 

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.