De dameskledingzaak InFession biedt topmerken en een ongelofelijk goede service. Op de Schrans in Leeuwarden zijn ze al een bekend begrip. Daar gaan ze nu hun vijfde jaar in. Wegens daverend succes is er een nieuw filiaal geopend. Deze staat op de plek dat verkozen is tot leukste winkelstraat van Nederland 2012 & 2010. Ik heb het natuurlijk over:

De Kleine Kerkstraat!

De deuren werden vanaf 24 september geopend. Het werd dus hoog tijd dat ik een kijkje bij InFession ging nemen.

Elina Adema begroette mij hartelijk bij binnenkomst. Ze liet me vol enthousiasme haar winkel zien. Ik was omringd door allerlei kledingstukken met verschillende wintertinten, die door de heldere belichting goed tot hun recht kwamen. Achterin de winkel stond een knus zithoekje, lekker warm bij de kachel. Onder het genot van een bakje koffie konden we uitgebreid praten over wat InFession nou precies inhoudt.

InFession biedt kleding voor jong en oud. Mannen hebben pech, maar meiden van 15, tot dames van 80 jaar kunnen hier hun hart ophalen. Elina noemde InFession de ideale plek voor een moeder en dochter die allebei mooie kleding zoeken. InFession is in zee gegaan met de volgende merken:

 

 

Met trots introduceerde Elina mij Oroblu. Dit merk is erg gewild en heeft InFession meteen een aantal vaste klanten opgeleverd.
Oroblu is hét italiaanse body-en legwear merk. Voor iedere type vrouw is er een breed assortiment van beenmode en ondermode, zowel basis- als fashion collecties.


Elina kent haar merken. Ze vertelde mij achtergrondinformatie over Angels Jeans Wear. Over hoe de eigenaren na 30 jaar werkervaring hun producten nog steeds nauwlettend in de gaten houden. Maar daar kan Elina zelf ook wat van. Ze controleert de nieuwste collecties en kiest eigenhandig de producten uit die ze in haar winkel wil verkopen. Ze vindt dat ze een goed zicht heeft op de vraag van de klanten, omdat ze dagelijks oog in oog met hen staat.

Ik verwonderde me over de gastvrijheid die ze toonde naar haar klanten. Het voelde oprecht en niet geforceerd. Een hartelijke glimlach en gerichte vragen. Maar ook een persoonlijk gesprek werd ook niet uit de weg gegaan. Haar team bestaat uit slechts 4 vrouwen. Hierdoor is het makkelijker om terugkerende klanten te leren kennen en op hun individuele wensen in te spelen.

InFession is een goed doordacht bedrijf met merkproducten en een prachtige locatie. Met hun uitmuntende klantgerichtheid als kers op de taart.

 

Gaat u winkelen in Leeuwarden? Sla dan deze adresjes niet over:

De Schrans 52

Kleine Kerkstraat 37

 

Natuurlijk is InFession ook online te vinden:

www.infession.nl

Facebook:

Instagram

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.