SmallMoustache

Source: Americanmerkinproject

Iedere man heeft zo zijn voorkeur. De ene wil heel veel haar, de ander wil dat het bijgehouden wordt en weer een ander wil dat alles weg is. Dan heb je nog de types die van figuurtjes houden en de types die een dun streepje wel zien zitten. Je hebt de types die van gekleurd houden en de types die hun schouders ophalen en zeggen dat het allemaal niet uitmaakt.

De meeste mannen vallen in die laatste categorie. Ik noem het de ”Ik-wil-niet-flossen” categorie. Deze mannen zijn het meest onduidelijk van allemaal. Ze zeggen wel dat het ze niets uitmaakt, maar oh oh oh als je schaamhaar alleen maar bijgehouden wordt. Dan val je dus al binnen de ”meneer-flost” categorie. En dat wil hij niet. Ook als hij zegt dat het hem niet uitmaakt.

Dan is het streepje de oplossing… Toch?

In principe wel, maar als je – net als ik – niet elke zoveel tijd naar een salon gaat waar iemand alles netjes voor je waxt, is dat nog een heel gedoe. Als je ook maar een beetje uitschiet of iets te veel weghaalt, dan heb je een scheve streep.

De scheve streep ziet eruit als een scheve streep, maar dan nét niet. Het is meer een streep met een lichte afwijking naar links of rechts. Een subtiele afwijking die wél goed te zien is. Je hele lichaam wordt er asymmetrisch door als je naakt bent. Zelfs als je naar beneden kijkt is duidelijk te zien dat de streep scheef genoeg is om je lichaam uit balans te brengen.

Mocht je de streep wel goed hebben (en jeuh!!) dan is er nog een ding: hoe lang moet de streep zijn? En dan heb ik het zowel over het volume als over de daadwerkelijke lengte van onder naar boven. Japanse meisjes zijn gek op de hanenkam. Dit houdt in dat ze een streepje hebben dat enorm veel volume heeft. In Nederland lopen mannen daar over het algemeen niet mee weg.

Het volume mag dus beperkt worden, maar niet té beperkt want anders is het alsof je één streep bent vergeten weg te halen. Balans is hier ook weer het woord.

Maar dan?

Er zijn vrouwen die driehoekjes scheren (de brede kant boven, niet andersom hoor), maar dat is voor de debielen onder ons te lastig. Dat is meer een streepje scheren voor gevorderden met te veel tijd.

schaamhaar, wat willen mannen

De streep moet ergens beginnen en ergens ophouden, maar waar? Ik ben gezegend met een schaamlijn die niet buiten de schaamstreek groeit, maar er zijn ook veel vrouwen die de haren van onder tot boven hebben groeien. Ik ken vrouwen die zelfs een pikwijzer hebben. Dat is heel erg zielig, want ze hebben geen piemel dus die wijzer is nergens voor nodig. Foutje van God, denk ik.

De pikwijzer is niet veel meer dan haar dat vanaf de navel naar de schaamstreek groeit. Mannen hebben zo’n pikwijzer, maar voor vrouwen is die niet nodig. Vrouwen moeten meestal aanwijzen waar het nou allemaal moet gaan gebeuren. Daar helpt een pikwijzer niet bij. Die pikwijzer moet daarom weg. Maar het is altijd lastig om het startpunt van de streep te kiezen. En wat is het eindpunt van de streep eigenlijk?

Ga je helemaal door en laat je hem subtiel verdwijnen in jóúw streep, of stop je een stukje daarvoor al? Pubic_hair_style_Full_Wax

Zoveel mensen, zoveel wensen

Als we de mannen er even buiten laten en ik alleen de vrouwen die ik ken in dit artikel betrek, dan heeft de meerderheid het allemaal keurig voor elkaar. Bij ongeveer 80% is helemaal niets te vinden en bij de overige 20% wordt het ”bijgehouden”. Opvallend genoeg blijk ik de enige te zijn die helemaal niets weghaalt.

Als ik dat zeg krijg ik altijd een aantal vragen. De eerste vraag is of ik me daar wel goed bij voel en de tweede vraag is altijd of ik een statement wil maken.

Nope. Geen schaamhaar statement voor mij.

Geen geitenwollen sokken gedoe. Geen ”ik ben mega hippie” gedoe… Ik ben gewoon lui en vrijgezel. Dat staat, op schaamhaar gebied, gelijk aan 20 jaar getrouwd zijn; je valt niemand lastig met jouw haar.

En dat is maar goed ook, want hoe veel onderzoek je ook doet, mannen willen allemaal iets anders. Je komt er als vrouw pas veel later achter wat iemand nou wil, want op het begin halen ze allemaal hun schouders op.

Het blijft een moeilijk onderwerp, maar ik ben er vrij duidelijk over. Ik hou van mannen met een mooi gebit. Dus bij mij wordt er elke avond geflost. 

shaved pussy

één antwoord

  1. Dean

    kort maar krachtig én duidelijk , en dat geld niet alleen voor vrouwen hoor, dit gaat ook voor mannen op.

    Hoe breed?, hoeveel volume?, hoe lang?, maar als je alles weg haalt moet de pikwijzer dan niet ook weg?, oh maar dat is raar want dan zit je met buikhaar.. geloof me het is voor veel mannen ( ja ook die moeten zich verzorgen! ) een lastig pakket..

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.