Zwart spul op je gezicht smeren is de nieuwe trend. We onderzochten al eerder het Blackhead Masker en ook een jaar later onderworpen we dit omstreden goedje opnieuw aan een test. Toen op een ander huidtype en wat bleek: het werkt toch écht! De producten rondom zwarte smeersels schieten om die reden ook als paddenstoelen uit de grond. De nieuwe variant is er eentje van DayTox.

Het Peel-Off Mask van DayTox

Het zwarte, houtskool Peel-Off Mask van DayTox zorgt voor een intense en diepe reiniging en voor een vitale, verfijnde teint. Het Peel-Off Mask helpt overtollig talg te absorberen en werkt bij regelmatig gebruik mee-eters voorkomen. Het resultaat is een stralende teint.

Het gebruik van houtskool in skincare is een nieuwe hype onder beauty experts, onder andere door het absorberende effect. Overtollig talg en invloeden van buitenaf zijn vaak oorzaken van het ontstaan van onzuiverheden en een geïrriteerde huid. De huid ziet er moe, vaal uit en mist vitaliteit. DayTox biedt volgens Douglas dé oplossing. Helaas hebben wij het masker nog niet kunnen testen en moeten we het nog even doen met het verkooppraatje van deze keten.

Waarom en how to:

Hoewel je het Blackhead Killer Mask natuurlijk gebruikt over je hele gezicht, is het DayTox Peel-Off Mask bedoeld voor de T-zone. U weet wel: het gebied van voorhoofd naar de neus en wangen. Ook de kin kan meegenomen worden tijdens het aanbrengen. Op deze plekken zijn de poriën natuurlijk het meest zichtbaar en het DayTox masker zou ervoor moeten zorgen dat ze dat na een tijdje niet meer zijn.

Daytox black mask

Daarnaast belooft het ook een hele andere rits aan voordelen. De effecten van het DayTox masker op een rijtje:

• Actief detox ingrediënt “BioDtox”, die de natuurlijke detox processen van de huid ondersteunt;

• Absorbeert overtollig talg effectief, verwijdert dode huidcellen en reinigt diep;

• Verbetert de huidteint en het huidoppervlak zichtbaar;

• Eenvoudige peel-off met behulp van vegan ingrediënten die zacht zijn voor de huid.

Blackhead masker of Daytox Peel-Off mask? DayTox

Als we dit zo lezen, dan lijkt het met name een verkooppraatje want in essentie doet dit product niet veel meer of minder dan een blackhead killer masker. Je dient het DayTox masker royaal aan te brengen met een kwast, maar dat royale aanbrengen is niet erg vriendelijk voor de portemonnee. Je krijgt voor twintig euro een kleine tube. Terwijl je de originele blackhead maskertjes nu voor acht euro kunt krijgen bij, bijvoorbeeld, onze vrienden van Dermarolling.

Het lijkt dus logischer gewoon een blackhead masker aan te schaffen. Binnenkort gooien we dit Peel Off Mask wel even door de review heen om te checken wat de verschillen zijn. Wie weet heeft dit masker een nóg verbluffender resultaat dan de ouderwetse blackhead killer. Wie weet, wie weet…


DayTox is exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor €19,95,-  Als jij het peel-off mask al wel hebt uitgetest, laat het dan weten in de comments! Het zou leuk zijn om, net als bij ons artikel over het blackhead masker, jouw mening te kunnen meenemen!
Dit artikel kwam tot stand n.a.v. een perbericht dat wij van Douglas ontvingen en bevat geen gesponsorde content.

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.