Hartstikke leuk die verliefdheid en relaties maar dat schuif ik nu even aan de kant. Er zijn genoeg redenen waarom je lekker single moet blijven en daar zitten misschien wel meer voordelen aan dan jij denkt! Deze 10 redenen doen je eraan herinneren dat single zijn ook super tof is!

1. Party hardy!

Uhh, ja hallo uitgaansleven! Blij je weer terug te zien, met je alcohol, geweldige feestjes, dansen en al het lekkers wat rond loopt! Geen gezeik meer over hoe laat je terug thuis moet zijn, ik ga pas rollend naar huis als de DJ er ook mee kapt.

2. Voedsel

Als je samenwoont of een relatie hebt wil je toch rekening houden met elkaars behoeftes en zo ook elkaars eetgewoontes. Maar nu je single bent hoeft dat niet meer en douw je gewoon lekker die lepel in de chocolade pasta. Just because you can!34026ed8b546c1b60b761adb6752332d

3. I got 99 problems but money ain’t one!

Doei dure afspraakjes. Doei dure cadeau’s. Al dat geld kan je nu lekker uitgeven aan manicures, je haren of leuke uitstapjes met vriendinnen. Plus nu kun je eindelijk gaan sparen voor die mooie T.V. of leuke tattoo.

4. Geen gemekker of ruzies

Al die ruzies of meningsverschillen. Ik denk dat alle single mensen daar nu om in hun vuistje lachen. Nobody got time for that shit. ‘S avonds op de bank hoor ik geen “Ja maar ik vind…”. Doei gemekker, ik zal je nooit missen.

5. Meer tijd voor vrienden

In een relatie is het soms moeilijk om je tijd te verdelen, maar daar heb je geen last van als je single bent. Movie nights, slumber parties en terrasjes pakken. Geweldig toch? En dat zonder een appje te krijgen waar je nu bent of blijft. Aah, heerlijk.

6. Jezelf zijn

Onbewust willen we toch er leuk uit zien en leuk blijven voor de ander. We doen snel even wat mascara op of toch dat leuke truitje aan. Nu je single bent kun je doen en laten wat je wilt. Jij wil je biggetjes onsie aantrekken? Geweldig, kun je meteen JOUW lievelingsfilm gaan kijken met de beentjes wijd. Niet charmant? I don’t care.

7. Boys boys, boys

Nu kun je gewoon lekker appen met wie je wilt. Plus die gewone vriend wordt niet meer als potentiële bedreiging gezien. Geen jaloezie en nu kun je uitgebreid naar het lekkere kontje staren dat voorbij loopt! Ai ai ai, dat is niet mis hoor.

cd57ce5b74825ce0702cebeabe22b416

8. Gezamelijke afspraken

Soms heb je feestjes in relaties waar je eigenlijk nog niet dood gevonden wil worden of je hebt gewoon geen zin die dag. Nu word je nooit meer meegesleurd. Je bent eigen baas en bepaalt zelf je afspraken. Lekker gevoel toch?678110c084d33ffc7b68f282c54b8e5e

9. Inrichting

Doei technische snufjes en saaie grauwe kleuren. Hallo, mooi vrouwelijk interieur met pastelkleurtjes. Koop die kaptafel en extra schoenenkast (je hebt het nodig, ja echt).

10. Geen onzekerheid

Als er een ding is wat je onzeker kan maken dan is het wel een relatie. Doe ik dit wel goed, zie ik er wel leuk uit? Als je single bent heb je geen persoon om rekening mee te houden en er is ook niet iemand die kritiek levert. Een bonus voor je zelfverzekerheid. Grijp die killer heels en loop over straat alsof het jouw runway is!

The diva is back 😉

 

Over de auteur

Wij zijn Lilyrose, een online magazine dat zich bezighoudt met entertainment, lifestyle, liefde en alle dingen die daar tussenin hangen.

2 reacties

  1. Kiss & Make-up

    Leuk artikel 🙂 Maar ik zou mijn verloofde voor geen geld van de wereld kunnen missen! Ik zou gewoon verloren zijn zonder hem. Ik denk dat je zo ook meteen weet dat je de ware hebt gevonden: als je geen voordelen kan bedenken aan een leven zonder die persoon.

    Beantwoorden
  2. sunny mama

    Zelf geniet ik ook graag van mijn vrijheid en dan vooral omwille van jouw reden nr. 4. Maar ik denk dat de titel van deze post net zo goed had kunnen zijn: ’10 redenen voor een goede relatie’. (Een doordenkertje…)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.